Home Warta Hiburan Ngeri 10 Adaptasi King Stephen sing Bakal Dhewe Kudu Deleng

10 Adaptasi King Stephen sing Bakal Dhewe Kudu Deleng

by Eric Panico
2,657 views

Adaptasi Stephen King Anyar kayane bakal diumumake luwih cepet tinimbang star Wars Akhir-akhir iki film, nanging pancen ora sambat. Ora kaya alam semesta sinematis sing nguwasani box office, adaptasi King wis puluhan taun tanpa kudu nuduhake kontinu gaya, tonal, utawa narasi. Film lan acara TV adhedhasar karyane wiwit schlock murni kaya Wong sing turu kanggo drama duwur kaya The Shawshank roso aman, lan kabeh sing ana ing antarane.

Kanthi akeh adaptasi sing direbut studio, kita mutusake kanggo nuduhake 10 ndhuwur sing ora bisa dienteni!

Sematary Pet (2019)

semester kewan ingon

'Pet Sematary' (2019) Gambar Paramount

The trailer pisanan kanggo mbesuk Pet Sematary pungkasane mudhun dina iki kanggo mbuktekake manawa "kadang, mati luwih becik!" Asring diterangake minangka salah sawijining novel King sing paling medeni, crita kasebut minangka spiral sing nyebabake usus dadi putus asa lan gila. Ing prolog buku kasebut, King crita, ngganggu dheweke nganti meh ora nerbitake. Nalika film 1989 duwe wektu (* gemeter nalika mikirake Zelda), isih akeh ruang kanggo dandan nalika adaptasi anyar bakal diwiwiti April ngarep.

Ing Suket Tanduran (2019)

'In the Tall Grass' (2019) liwat Film Netflix ing Twitter

Netflix nggawa crita cekak Stephen King / Joe Hill babagan sedulur lan sedulur sing digodha menyang kebon suket sing dhuwur amarga ana sing ala. Gerald's Game lan 1922 dadi hits kanggo layanan streaming taun kepungkur, lan kita siyap ndeleng dheweke nggawa crita horor liyane menyang layar cilik sing durung diwenehake adaptasi ing layar.

Stand (TBA)

Nalika miniseries taun 1994 kanggo Menenga ing apa tugas sing diajeni kanggo adaptasi crita King apokaliptik, seri 90 sing digawe kanggo TV mesthi rumangsa tanggal (ana pirang-pirang mullet lan denim). Kanthi level acara TV sing bisa dienggo saiki bisa digunakake, saiki bakal dadi modern Menenga ing bisa nggawe seri sinematik. CBS All Access katon kaya sing bakal ditindakake Menenga ing kanggo menehi kiamat nganyari modern.

Menara Peteng (TBA)

Ora kaget nalika adaptasi layar amba sing dikepengini taun kepungkur The Dark Tower gagal sawise nyoba nyirami epik sing akeh dadi film petualangan YA 90 menit. Crita nggumunake minangka The Dark Tower butuh kamar kanggo ambegan, mula akeh penggemar sing lega ndeleng Amazon muga-muga bisa menehi tebusan kanggo Gunslinger kanthi seri.

IT: Babagan Loro (2019)

'IT' (2017) Foto dening Brooke Palmer duweni Warner Bros. Entertainment Inc.

Miniseri taun 1990 misuwur nalika nyelehake irung nalika tekan babak kapindho nalika wong diwasa nyepetake wayang laba-laba raksasa. Dadi nalika IT (2017) minangka hit umum, kita ngenteni kanthi napas kanggo ndeleng manawa IT: Bab Loro bakal bisa ngindhari nasib sing padha karo miniseri sing nguciwani. Tes nyata durung teka…

Terusake menyang kaca 2!

Translate »