Home Warta Hiburan Ngeri '1984' Bakal Dadi Musim Paling Cepet ing AHS

'1984' Bakal Dadi Musim Paling Cepet ing AHS

by Timothy Rawles

Sawetara bisa uga seneng, sawetara uga ora, nanging AHS: 1984 bakal final musim ing 14 November, dadi mangsa paling cendhak kanggo seri nganti saiki.

1984 yoiku konsep paling aneh wiwit Roanoke, sawetara uga ngusulake corak taun iki yaiku kabeh yaiku film VHS.

Saiki ing musim sanga, 1984 diwiwiti minangka mbuwang bali menyang slashers dasawarsa neon, kanthi ora ana siji, nanging loro pembunuh nyolong penasihat kemah liwat alas ing perkemahan lawas sing ditinggalake sing dijadwalake dibukak maneh kanggo bocah-bocah dina sabanjure

Kaya sing diarepake karo boilerplates genre, penasihat dipilih siji-siji kanthi macem-macem cara, saben bisa duwe getih.

Penggemar wis beda-beda amarga meh kabeh produksi Murphy, kedadeyan ora mesthi katon lan ora jelas sapa sejatine pembunuh kasebut, nggawe seri menyang kabeh arah.

Kanthi ringkes, pamirso sing kepengin nampa wangsulan kudu ngenteni sawetara minggu maneh.

Yen dibandhingake,  Omah Rajapati wis 12 episode, asylum wis 13 episode, Coven wis 13 episode, Freakshow wis 13 episode, Hotel wis 12 episode, Roanoke wis 10 episode, Kulawarga wis 11 episode, lan Apocalypse duwe 10 episode.

Sanajan sawetara pemain utama ora ana ing musim iki: Kathy Bates, Sarah Paulson, Lady Gaga, menehi kesempatan kanggo wong liya supaya bisa tampil ing papane. Cathetan khusus kudu dikirim menyang Gus Kenworthy lan Pose iku Angelica Ross.

American Horror Story ditayangake dina Kamis jam 10 wengi ing FOX. Klik kene kanggo katrangan luwih. 

Related Posts

Translate »