Home Warta Hiburan Ngeri 5 Ngrawat Kreatif Gila kanggo Pesta Halloween ing Taun Iki

5 Ngrawat Kreatif Gila kanggo Pesta Halloween ing Taun Iki

by Daniel Hegarty

Ana sing mesthi ana ibu sing nyebul kabeh wong tuwa liyane kanthi nampan katrampilan kuliner sing cerdas. Ya, kita ing iHorror menehi pangarep-arep kanggo para pamiarsa ing taun iki lan sanajan isih adoh sawetara minggu, sampeyan kudu menehi akeh wektu kanggo resep kanggo resep sing enak.

Kita wis milih limang tutorial hebat saka saindhenging web, kanthi perawatan sing kreatif nanging prasaja sing bisa digawe kanggo bocah lan wong diwasa.

Peleburan Monster Cookie Melt - Level Upaya: Moderate
Sanajan Monster Cookie dudu jinis monster sing dianggep medeni, dheweke pancen pantes dipanggonke ing meja prasmanan Halloween nalika dheweke katon ditumbuk, dilebur lan dicakot ing bar fudge sing enak!

Tengkorak ing Toast - Level gaweyan: Moderate
Iki katon apik banget lan nuduhake kamiripan karo Pumpkin King saka Burton iku A Nightmare Sadurunge Natal. Kabeh sing digunakake ora ana ing lemari sampeyan yaiku sheet utawa loro Seaweed Paper sing biasane digunakake ing Sushi, dipotong kanggo nggawe karakteristik tengkorak. Iki bisa digunakake kanggo nggawe kabeh desain nalika mikir.

 

Tanduran Pot kanthi Cacing - Tingkat gaweyan: Gampang
Saiki, iki katon apik tenan. Nggunakake sawetara variasi coklat lan tas cacing permen karet sampeyan bisa nggawe bocah sing bakal nesu. Tinimbang panci cilik, apa ora diwenehi pot gedhe lan bocah-bocah padha golek cacing dhewe? Iki bakal nyenengake!

Anjing driji sing parah - Level gaweyan: Gampang Moderate
Tutorial iki bakal nyedhiyakake sampeyan karo ide dhasar kanggo nggawe driji sing wis uwat, luwih akeh gaweyan sing bakal ditindakake, mula bakal nyata. Aku yakin manawa sampeyan luwih seni bakal nggawe driji minangka realistis kaya prop film sing apik. Pikirane pisanan sing dakpikirake yaiku Apa sing bisa ditambahake kanggo nggawe driji zombie?… Guacamole?… Mustar?

 

Witches Ramuan (Peringatan: Mung wong diwasa!) - Tingkat gaweyan: Gampang
Saiki wis duwe akeh ide panganan babagan minuman? Nggunakake Ice Kering sampeyan bisa nggawe efek ramuan sing menggelembung. Nanging, aku ora ngerti asile nalika dicampur karo alkohol uga ora percaya yen iki bakal cocog kanggo bocah amarga bisa mutusake njupuk Es Kering saka gelas lan ngobong awake dhewe. Dadi wong, sampeyan wis dielingake!

Apa sampeyan menehi perawatan? Kirim gambar asil menyang [email dilindhungi] utawa tambahake link menyang komentar ing ngisor iki.

Related Posts

Translate »