Home Warta Hiburan Ngeri 50 Film Horor Paling Apik sing Ditonton ing Tubi

50 Film Horor Paling Apik sing Ditonton ing Tubi

by Brianna Spieldenner
26,448 views
Film Horor Paling Apik sing Ditonton ing Tubi

Kanthi meh kabeh wong sing lagi omah ing omah saiki, situs streaming dadi latihan sing ora dikarepake. Akeh wong sing wis rame ing Netflix, Amazon Prime, lan Hulu kanggo ngenteni karantina. Nanging, layanan streaming Tubi kayane ora sithik, sanajan wis gratis. Yen sampeyan duwe wektu luang (sing kabeh kita lakoni), luangake wektu kanggo nonton 50 film horor hebat ing Tubi saiki!

Bisa uga ana sing mikir amarga layanan streaming gratis, dheweke ora bakal bisa milih katalog sing apik, nanging mesthine ora masalah kanggo nonton film horor hebat ing Tubi. Aku wis ngatur film dadi limang kategori: film horor klasik, film horor sing njijiki lan medeni, film horor asing, komedi horor lan komedi aneh, lan nemokake film horor dawane. Dadi, wacan ing ngisor iki kanggo mriksa film horor paling apik sing bisa ditonton ing Tubi!


Film Horor Klasik ing Tubi

Pembantaian Rantai Texas (1974): Crita njijiki saka Tobe Hooper saka Kulawarga Sawyer sing kanibalistik, nyebrang Texas ing saben remaja!

Hellraiser (1987): Taun 80-an padha edan, film iki luwih edan. Kothak puzzle interdimensional, zombie tanpa kulit, BDSM, dhemit sing apik, lan ember getih. Film iki duwe kabeh.

Suspiria (1977): Salah sawijining film Giallo sing paling kondhang disutradarai dening legenda Dario Argento. Gulung cepet warna kasebut ngetutake bocah wadon Amerika sing ndaftar ing akademi tari bergengsi Jerman kanthi rahasia sing dikelola dening para penyihir. 

Dina Mati (1985): Tindak lanjut sing dirayakake ing Wengi George Romero lan Fajar Mati. Klompok ilmuwan lan personel militer macet ing bunker bawah tanah amarga kiamat zombie ngancam ing ndhuwur. 

Karnaval Jiwa (1962): Film ireng lan putih sing ora pati ngerti yen kedadeyan aneh kedadeyan wanita nalika kecelakaan mobil sing mbebayani.

Klowns Pembunuh Saka ruangan Outer (1988): Film horor sing unik iki nggawe alien nyamar minangka badut sing ngeri kutha Amerika. 

Kemah Turu (1983): Kemah musim panas iki dadi definisi kemah, kanthi pungkasan sampeyan bakal kelingan. 

Rumangsaku (1977): Film zombi David Cronenberg sing nyenengake lan nggawe coro sexsual. Wanita enom tuwuh tuwuh aneh sing nggawe dheweke kepengin getih sawise operasi parah sawise kacilakan motor.

Jahe Snaps (2000): Film umur wanita iki bisa uga minangka film werewolf paling nyenengake sing bakal sampeyan nikmati. Efek praktis sing apik banget apik banget.

Pembantaian Pesta Slumber (1982): Maniac sing nggunakake bor ngganggu pesta slumber sing dikenani seksual ing film slasher klasik iki. Uga nggawe satirizing jinis slasher kanthi cara sing luwih dhisik sadurunge. 

Translate »