Sambungake karo kita

Film

61 Dina Halloween ing Shudder Diwiwiti 1 September!

Published

on

Swara September 2022

Shudder wis ngumumake dhewe The Home for Halloween minangka kabeh platform streaming medeni / thriller kanggo musim sing medeni. Festival 61 Dina Halloween taun iki bakal nampilake 11 fitur anyar bebarengan karo konten lan seri asli anyar amarga saben liburan favorit para penggemar horor wis cedhak!

Penggemar-favorit "Ghoul Log" bakal bali bebarengan karo Halloween Hotline kang bakal ngidini pembuangan kanggo nelpon lan ngomong langsung kanggo Samuel Zimmerman, Shudder kang isi kurator, kanggo saran pribadi saben ana ing Oktober saka 3-4 pm EST. Nomer hotline (914-481-2239) mung bisa digunakake sajrone jam operasi, mula sampeyan kudu cepet-cepet antri!

Uga, priksa manawa sampeyan mriksa dhaptar rinci babagan film medeni ing Netflix saiki.

Aku nulis tanggalan Shudder anyar saben sasi, lan aku bisa sajujure ngomong iki salah siji saka lineups paling macem aku wis katon ing nalika, lan amarga ana akeh isi, Aku arep kanggo break munggah sethitik beda saka biasane aku. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake bagean khusus kanggo konten asli, seri, spesial, uga tanggalan serem normal. Deleng ing ngisor iki, lan siyap wedi karo 61 Dina Halloween ing Shudder!

Seri Shudder Asli

101 Momen Film Horor Paling Ngeri Sepanjang Masa: PREMIERES 7 SEPTEMBER! Ing seri anyar wolung episode iki saka produser saka Sejarah Horror Eli Roth, pembuat film master lan ahli genre ngrayakake lan mbedakake momen sing paling medeni saka film horor paling gedhe sing nate digawe, njelajah carane adegan kasebut digawe lan kenapa dheweke ngobong pikirane para pamirsa ing saindenging jagad.

Queer for Fear: A History of Queer Horror: Saka produser eksekutif Bryan Fuller (Hannibal), Queer kanggo Wedi minangka seri dokumenter papat bagean babagan sejarah komunitas LGBTQ + ing genre horor lan thriller. Saka asli sastra karo penulis aneh Mary Shelley, Bram Stoker, lan Oscar Wilde kanggo craze pansy saka 1920s sing dipengaruhi Universal Monsters lan Hitchcock; saka film invasi asing "lavender scare" ing pertengahan abad kaping-20 menyang film vampire 80-an sing kepengin AIDS; liwat horor genre-mlengkung saka generasi anyar pencipta aneh; Queer for Fearre-nliti crita-crita genre liwat lensa queer, ndeleng wong-wong mau ora minangka kasar, narasi matèni, nanging minangka dongeng kaslametané sing resonate tematik karo pamirsa aneh nang endi wae.

Shudder Queer kanggo Wedi

Queer For Fear - Key Art - Kredit Foto: Shudder

Untitled Boulet Brothers Series: Kanggo mangsa Halloween sakcara katelu ing ngisor iki Dragula The Boulet Brothers: Wungun maneh (2020) lan Dragula Sedulur Boulet mangsa 4 (2021), duo groundbreaking bali menyang Shudder kanggo nggegirisi lan seneng karo pertunjukan sing paling wani lan paling ambisius.

Shudder Originals lan Eksklusif

Sing Ngundang Wong-wong mau: PREMIERES 1 SEPTEMBER! Pesta omah-omah Adam lan Margo cukup apik kajaba pasangan misterius iki, Tom lan Sasha, lingering sawise tamu liyane lunga. Ing saperangan marang piyambak minangka tanggi sing sugih lan sukses, nanging minangka siji nightcap ndadékaké kanggo liyane, Adam lan Margo wiwit Suspect kanca anyar sing manca duplicitous karo rahasia peteng. Ditulis lan disutradarai déning Duncan Birmingham, lan dibintangi Ryan Hansen (Veroncia Mars), Melissa Tang (The Method Kominsky), Timothy Granaderos (13 Reasons Why), lan Perry Mattfeld (Ing peteng). (Asli Swara)

Salum: PREMIERES 8 SEPTEMBER! Ditembak sawise mlayu saka kudeta lan ngekstrak raja narkoba saka Guinea-Bissau, tentara bayaran legendaris sing dikenal minangka Bangui Hyenas - Chaka, Rafa lan Midnight - kudu nyolong hadiah emas sing dicolong, cukup suwe kanggo ndandani lan ngisi bahan bakar pesawat lan uwal. bali menyang Dakar, Senegal. Nalika padha ngungsi ing kamp liburan ing wilayah pesisir Sine-Saloum, padha nindakake sing paling apik kanggo campuran karo tamu liyane; kalebu bisu jenenge Awa, karo Rahasia saka dheweke dhewe, lan policeman sing uga ing buntut, nanging Chaka sing kelakon ndhelikake rahasia peteng kabeh. Ora dingerteni kanggo Hyena liyane, dheweke wis nggawa wong-wong mau ana kanggo alesan lan yen kepungkur keno munggah kanggo wong, pancasan kang duwe jalaran anduwèni dhampak gedhé, ngancam bakal unleash neraka ing wong kabeh. (Asli Ngakak)

Flux Gourmet: PREMIERES 15 SEPTEMBER! Setel ing institut sing dikhususake kanggo kinerja kuliner lan panganan, kolektif nemokake awake dhewe melu perebutan kekuwatan, dendam seni, lan gangguan gastrointestinal. Dibintangi Asa Butterfield (Pendidikan Seks, Omahe Miss Peregrine kanggo Bocah-bocah Aneh), Gwendoline Christie (Game of Thrones), lan Richard Bremmer (Star Wars: Episode IX - Munggah Skywalker.) Ditulis lan disutradarai dening Peter Strickland (Ing Kain). (Eksklusif Swara)

Ngomong Ora Ala: PREMIERES 15 SEPTEMBER! Ing liburan ing Tuscany, kulawarga Denmark langsung dadi kanca karo kulawarga Walanda. Sasi mengko pasangan Denmark nampa undhangan sing ora dikarepke kanggo ngunjungi Walanda ing omah kayu lan mutusake kanggo pindhah ing akhir minggu. Nanging, ora butuh wektu suwe, rasa seneng reuni diganti karo salah paham. Barang-barang mau mboko sithik, amarga wong Walanda dadi beda banget tinimbang sing dipura-pura. Kulawarga Denmark cilik saiki nemokake dheweke kepepet ing omah, sing pengin dheweke ora tau mlebu. Film iki cipratan ing Sundance, lan sajujure salah siji saka film paling ora nyaman kita wis tau ndeleng! (Asli Swara)

Raven kang Hollow: PREMIERES 22 SEPTEMBER! Kadet West Point Edgar Allan Poe lan papat kadet liyane ing latihan latihan ing sisih kidul New York ditarik dening panemuan sing nggegirisi menyang komunitas sing lali. Dibintangi William Moseley (Babad ing Narnia), Melanie Zanetti (Biru), Callum Woodhouse (Kabeh Makhluk Gedhe lan Cilik), Kate Dickie (Ksatria Hijau), lan David Hayman (Sid & Nancy). Ditulis lan disutradarai dening Christopher Hatton. Pilihan Resmi, FrightFest 2022. (Asli Swara)

Sissy: PREMIERES 29 SEPTEMBER! SIS lintang Aisha Dee lan Barlow minangka Cecilia lan Emma, ​​sing wis tween-umur BFFs sing ora bakal nglilani apa teka antarane wong-wong mau - nganti Alex (Emily De Margheriti) teka ing pemandangan. Rolas taun sabanjure, Cecilia dadi influencer media sosial sing sukses sing dadi impen wanita milenial modern sing mandiri, nganti dheweke nemoni Emma kanggo pisanan sajrone luwih saka sepuluh taun. Sawise nyambung maneh, Emmy ngajak Cecilia ing akhir minggu bachelorette ing kabin remot ing gunung, ngendi Alex nerusake kanggo nggawe akhir minggu Cecilia neraka urip. Sissy ditulis lan disutradarai dening Hannah Barlow lan Kane Senes. Pilihan Resmi, SXSW 2022 (Asli Swara)

Deadstream: PREMIERES 6 OKTOBER! Kapribaden Internet sing disgrace lan didemonetisasi (Joseph Winter) nyoba kanggo menang maneh para penggemar kanthi streaming langsung, nginep ing wayah wengi ing omah angker sing ditinggalake. Nanging, nalika dheweke ora sengaja ngeculake semangat dendam, acara bali sing gedhe dadi perang nyata-wektu kanggo urip (lan relevansi sosial) nalika dheweke ngadhepi roh jahat ing omah lan pengikut sing kuat. Deadstream lintang Joseph Winter, sing nulis lan ngarahake film karo Vanessa Winter. (Asli Swara)

Kacamata Peteng Dario Argento: PREMIERES 13 OKTOBER! Roma. Grahana ngalangi srengenge, dadi ireng ing langit ing dina panas - harbinger saka pepeteng sing bakal envelop Diana nalika pembunuh serial milih dheweke minangka memangsan. Mlayu predator dheweke, ngiringan enom tabrakan mobil lan ilang ngarsane. Dheweke metu saka kejut awal sing ditemtokake kanggo berjuang kanggo uripe, nanging dheweke ora ana maneh. Mbela dheweke lan tumindak minangka mripate yaiku bocah cilik, Chin, sing slamet saka kacilakan mobil. Nanging pembunuh ora bakal nyerahake korbane. Sapa sing bakal slamet? A bali triumphant saka master medeni Italia, direktur Dario Argento. Dibintangi Ilenia Pastorelli lan Asia Argento. (Asli Swara)

Dheweke Bakal: PREMIERES 13 OKTOBER! Sawise mastektomi kaping pindho, Veronica Ghent (Alice Krige), lunga menyang retret penyembuhan ing deso Skotlandia karo perawat enom Desi (Kota Eberhardt). Dheweke nemokake manawa proses operasi kasebut mbukak pitakon babagan eksistensi dheweke, mula dheweke mulai takon lan ngadhepi trauma sing kepungkur. Wong loro kasebut nggawe ikatan sing ora mungkin amarga kekuwatan misterius menehi kekuwatan marang Veronica kanggo mbales dendam sajrone impen. Uga dibintangi Malcolm McDowell, Jonathan Aris, Rupert Everett, lan Olwen Fouéré. (Eksklusif Swara)

V / H / S / 99: PREMIER 20 OKTOBER!V / H / S / 99 nandhani bali saka franchise antologi cuplikan diakoni lan terusan kanggo Shudder kang paling ditonton premier ing 2021. A video ngarep remaja ngelak ndadékaké kanggo seri saka wahyu nggegirisi. Nampilake limang crita anyar saka pembuat film Maggie Levin (Into The Dark: My Valentine), Johannes Roberts (47 Meter Mudhun, Resident Evil: Sugeng Rawuh ing Kutha Rakun), Flying Lotus (Kuso), Tyler MacIntyre (Bocah-bocah wadon Tragedi) lan Joseph & Vanessa Winter (Deadstream), V / H / S / 99 harkens bali menyang dina analog punk rock final VHS, nalika njupuk siji kabisat buta maju menyang millennium anyar neraka. (Asli Swara)

Ngeri V/H/S/99

Wunguné: PREMIERES 28 OKTOBER! Uripe Margaret wis tumata. Dheweke bisa, disiplin, lan sukses. Kabeh ana ing kontrol. Yaiku, nganti David bali, nggawa medeni masa lalu Margaret. Urip manehn disutradarai dening Andrew Semans, lan bintang Rebecca Hall lan Tim Roth. (Eksklusif Swara)

Khusus Halloween 2022 Joe Bob: PREMIERES 28 OKTOBER! Ing apa sing wis dadi tradisi taunan, host horor sing apik lan kritikus film drive-in Joe Bob Briggs bali kanthi khusus. Drive-In Pungkasan fitur pindho mung ing wektu kanggo Halloween, premiering urip ing feed Shudder TV. Sampeyan kudu nyetel kanggo mangerteni apa film Joe Bob wis milih, nanging sampeyan bisa Count ing soko medeni lan sampurna kanggo mangsa, karo tamu khusus bakal announced. (Uga kasedhiya yen dikarepake wiwit 23 Oktober.)

Tanggalan Rilis September 2022!

September 1st:

31: Nyopir liwat Southwest ing wayah wengi Halloween, Charly (Sheri Moon Zombie) lan kru carny dheweke diserang lan digawa menyang pabrik ing ngendi bangsawan jahat Malcolm McDowell ngumumake bakal diburu dening seri badut pembunuh, kalebu Doom-Head sing ora bisa dihentikan ( wong ala sing sarwa Richard Brake, aka King Night ing "Game of Thrones"). Set-up deathmatch wis dadi pokok fantasi horor wiwit taun 1932 Game Paling Mbebayani kanggo Game Huner, nanging ing tangan Rob Zombie kang direndhem getih, subgenre alamiah nampa interpretasi paling unrelentingly gruesome sawijining. Ngandhut basa sing kuwat, adegan seksual, kekerasan, lan gore.

Penolakan Sétan: Sawise gropyokan ing omah deso saka kulawarga Firefly psychopathic, loro anggota klan, Otis (Bill Moseley) lan Baby (Sheri Moon Zombie), ngatur kanggo uwal saka pemandangan. Nuju menyang motel ara-ara samun sing adoh, para pembunuh ketemu maneh karo bapake Baby, Kapten Spaulding (Sid Haig), sing padha demen lan duwe tujuan kanggo njaga pembunuhan. Nalika trio terus nyiksa lan mateni macem-macem korban, Sheriff Wydell (William Forsythe) sing males dendam alon-alon nutup dheweke.

Para Penguasa Salem: Heidi, DJ radio saka Salem, ngalami ngipi elek aneh saka penyihir dendam sawise muter rekaman misterius dening grup sing dikenal minangka The Lords. Nalika rekaman dadi hit ageng, Heidi lan kanca-kancane nampa karcis kanggo manggung band sabanjuré, nanging nalika rawuh nemokake sing nuduhake ngluwihi apa padha bisa mbayangno. Saka maestro medeni modern, Rob Zombie, THE LORDS OF SALEM minangka mitologi penyihir sing nggumunake lan visual sing nggumunake sing nggabungake estetika taun 1970-an karo counterculture modern kanggo nggawe medeni sing jelas lan macabre. Ngandhut basa sing kuwat, adegan seksual, kekerasan, lan gore.

Lady ing Putih: Frankie sing umur sangang taun manggon ing kutha cilik kanthi rahasia sing mateni. Wis sepuluh taun, pembunuh bocah berantai wis nyingkiri polisi, lan jumlah pati terus mundhak. Banjur, ing sawijining wengi, Frankie dikunci ing sekolahe minangka prank lan nyekseni hantu korban pertama sing dipateni. Saiki, dibantu dening semangat gelisah cah wadon kang, Frankie njupuk marang awake dhewe kanggo nggawa penyerang dheweke kanggo kaadilan. Nanging ing kutha sing ora ana wong liyo, pembunuh bisa uga luwih cedhak tinimbang sing dingerteni! Alex Rocco uga dadi bintang.

September 5th:

Wong Mati Urip ing Manchester Morgue: A twist aneh nasib ndadekke loro enom lelungan, George, lan Edna, menyang kutha cilik ngendi mesin tetanèn eksperimen bisa nggawa wong mati urip maneh! Minangka nir infest wilayah lan nyerang wong urip, detektif bullheaded mikir pasangan sing Satanists tanggung jawab kanggo matèni lokal. George lan Edna kudu berjuang kanggo urip nalika nyoba lan mungkasi kiamat zombie sing bakal teka!

September 6th:

Biru sing sampurna: Pertama kali streaming: Bintang pop Mima wis mandheg nyanyi kanggo nggayuh karir minangka aktris lan model, nanging penggemar dheweke ora siap ndeleng dheweke lunga… Disaranake dening manajer, Mima njupuk peran ing acara TV populer, nalika dheweke tiba-tiba. pawang lan kolaborator wiwit nguripake munggah dipatèni. Ndhuweni rasa salah lan angker dening sesanti saka dheweke mantan, kasunyatan lan fantasi Mima nyampur dadi paranoia frenzied. Nalika stalker dheweke cedhak, kanthi pribadi lan online, ancaman sing ditindakake luwih nyata tinimbang sing dingerteni Mima, ing thriller psikologis sing apik iki sing asring diarani minangka salah sawijining film animasi paling penting ing kabeh wektu. BIRU SAMPURNA yaiku film pisanan sing paling anyar lan jarang ditayangake saka animator legendaris Satoshi Kon (paprikaAgen Paranoia).

Game Pikiran: Loser Nishi, banget wimpy kanggo nyoba kanggo nyimpen gendhakan kanak-kanak saka gangster, ditembak ing bokong dening psychopath bal-playing, projecting Nishi menyang akhirat. Ing limbo iki, Gusti Allah - ditampilake minangka seri karakter sing ganti kanthi cepet - ngandhani supaya lumaku menyang cahya. Nanging Nishi mlaku kaya neraka ing arah liyane lan bali menyang Bumi wong diganti, mimpin kanggo manggon saben wayahe kanggo kebekan. Fitur pisanan saka animator pemenang penghargaan Masaaki Yuasa.

Manuk Burung: Bocah-Bocah Lali: Terdampar ing sawijining pulo ing jagad pasca apokaliptik, remaja Dinky lan kanca-kancane nggawe rencana mbebayani kanggo uwal kanthi pangarep-arep golek urip sing luwih apik. Sauntara iku, kanca lawas Birdboy wis nutup awake saka jagad iki, dioyak polisi lan diganggu dening penyiksa setan. Nanging ora dingerteni sapa wae, dheweke ngemot rahasia sing bisa ngganti jagad iki ing salawas-lawase. Adhedhasar novel grafis lan film cekak dening sutradara Alberto Vázquez (karo Pedro Rivero) lan pemenang Penghargaan Goya kanggo Fitur Animasi Paling Apik.

Nocturna Side A: Wengi Wong Tuwa Agung: Ulysses umur satus taun, berjuang kanggo nebus ing wengi pungkasan ing bumi. Ngadhepi pati sing cedhak, dheweke kepeksa mikir maneh kepungkur, saiki lan kasunyatane.

Panguripan: Drew duwe masalah identitas. Saben dina, dheweke kudu ngowahi bentuk, utawa ngadhepi pati sing lara. Dheweke kudu golek wong lan nggawe salinan. Dheweke njupuk kabeh: katon, kenangan, pangarep-arep lan impen. Kabeh uripe. Dheweke dadi wong-wong mau, lan padha mati nggegirisi. Akhir-akhir iki, owah-owahan dadi luwih kerep. Ngadhepi pati sing cedhak, Drew nglakokake misi sing kebak getih pungkasan.

September 12th:

Dongeng Luar Biasa: Lima saka crita Edgar Allan Poe sing paling kondhang diuripake ing antologi animasi sing nggumunake lan nyenengake kanthi visual sing nampilake sawetara tokoh sing paling ditresnani ing sejarah film horor.

September 19th:

Kuburan Teror: Ing Halloween, sekelompok mahasiswa kedokteran nyolong mayit sing dadi pembunuh berantai saka kamar mayat lan ngunggahake dheweke saka wong mati, kanthi ora sengaja nggawe awake dhewe lan sekelompok bocah cilik ing lingkungan bebaya.

perampok kuburan: Remaja ora sengaja nguripake pembunuh setan sing target putri kapten polisi lokal kanggo nglairake antikristus.

September 26th:

Tunggal Survivor: Siji-sijine sing slamet saka kacilakan montor mabur angker dening perasaan sing ora pantes kanggo slamet. Wong mati wiwit teka sawise dheweke kanggo ngumpulake dheweke.

Trick utawa Treats: A babysitter macet nonton liwat bocah enom ing Halloween wengi sing terus muter pranks ganas ing dheweke. Kanggo nambah masalah dheweke, bapake bocah sing gila wis lolos saka asylum lan ngrencanakake kunjungan.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

Keanu Reeves Bakal Bali Minangka 'Constantine' ing Sekuel Sutradara Francis Lawrence

Published

on

Keanu Reeves pungkasanipun bakal bali minangka John Constantine ing film sing disutradarai dening Francis Lawrence sepisan maneh. Deadline laporan yen film anyar wis diwenehi lampu ijo. Film pisanan metu ing taun 2005 lan ngenalake versi DC sing beda banget Hellblazer John Constantine.

Keanu Reeves menehi komentar umum pisanan babagan Konstantin 2 arep menyang pembangunan ing Warner Bros wiwit woro-woro pungkasan taun.

Reeves nerangake manawa dheweke seneng main peran ing film pisanan, kanthi guyon manawa dheweke mirip karo karakter titular saka film kasebut. Oliver Twist ing takon studio "Apa aku bisa njaluk liyane?"

"Aku ora ngerti yen iki urusan sing durung rampung nanging mesthi dadi peran sing daktresnani. Lan aku panginten Francis Lawrence, direktur, nindakake karya apik tenan. Aku seneng main karakter kasebut, lan aku seneng banget karo film kasebut. Aku kaya, [nganggo swara Oliver Twist] 'Apa aku bisa njaluk liyane?'”

Constantine 2 dening diamonddead-Art

Iki ketoke dadi obrolan biasa ing antarane Reeves lan Warner Bros., kanthi studio kasebut kanthi rutin ujar ora kanggo panjaluke:

"Aku terus takon meh saben taun. Aku bakal kaya, 'Aku bisa please?' [lan] padha kaya, 'Ora, ora!'”

Sawise studio pungkasanipun ngandika "Yakin" lan greenlit terusan, Reeves lan tim cepet tak bisa lan saiki "Mung wiwit nyoba lan nggawe crita."

Reeves ora bisa nahan kasenengane, nggawe jelas yen dheweke bakal "Coba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut" nggawe film iki sanajan kabeh alangan ing dalan:

“Dadi seru. Iku meh kaya papan kanggo dolanan mbukak sing kita ngarep-arep bisa cook soko munggah lan muter ing, lan aku guess metu saka dolanan lan nyiyapake meal. Nanging aku ngarep-arep, lan muga-muga bisa kedadeyan. Sampeyan ora ngerti kepiye kedadeyane. Nanging aku mesthi bakal nyoba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut.

The Constantine sekuel bakal disutradarai dening Lawrence lan diprodhuksi dening Bad Robot karo JJ Abrams lan Hannah Minghella. Plus, Akiva Goldsmith disetel kanggo nulis.

Sajrone pirang-pirang taun wiwit diluncurake Constantine ing taun 2005, Matt Ryan main versi pirang pirang, demonologist Inggris kanggo seri NBC sing cendhak. Ryan uga wis menehi swara karakter ing film animasi uga nggambarake karakter ing spinoff kanggo donya DC liyane kayata Legenda Besok.

Sinopsis kanggo Constantine tindak kaya iki:

Minangka slamet lampus, pamburu setan John Constantine (Keanu Reeves) wis secara harfiah menyang neraka lan bali - lan dheweke ngerti yen dheweke mati, dheweke entuk tiket siji-cara menyang alam Iblis kajaba dheweke bisa entuk kekarepan sing cukup kanggo mendaki tangga Gusti Allah. swarga. Nalika mbantu polisi wanita Angela Dodson (Rachel Weisz) nyelidiki kembar identik dheweke bunuh diri, Constantine kejiret ing plot gaib sing nglibatake pasukan setan lan malaikat. Adhedhasar komik DC/Vertigo "Hellblazer".

Swara taun kita wis krungu buzz babagan bisa Constantine terusan kaping pirang-pirang, tanpa semangat nyata ing mburi sparks. Dadi, mesthi nyenengake kanggo ndeleng film kasebut bener-bener maju.

Tetep dirungokake kanggo liyane Keanu Constantine rincian.

Continue Reading

Film

'The Barn Part II' Nampa Rilis Blu-Ray.

Published

on

Seger saka sirkuit festival kanthi menang kalebu Fitur Horror Paling Apik ing Festival Film Nightmares lan Aktris Pendukung Paling Apik ing Festival Film Genre Blast, sekuel saka slasher retro 2016 wis bali ing Kandang Bagian II.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Aku bungah kanggo ndeleng terusan saka Justin M. Seaman 2016 Lumbung saiki nampa rilis media fisik sing pantes, Kandang Bagian II (2022), sing saiki kasedhiya ing Amazon.

Sara Barnhart (Linnea Quigley) Kandang Bagian II. Courtesy saka Nevermore Productions.

Film iki njupuk Panggonan sawise asli, amarga wis telung taun wiwit Michelle (Lexi Dripps) oncat saka acara ing Wheary Falls. Nanging, dheweke isih bingung karo pitakonan apa sing kedadeyan karo Sam lan Josh (Mitchell Musolino lan Will Stout) lan kanca-kanca liyane sing ilang ing wayah wengi Halloween. Saiki ing kuliah, Michelle lan kanca paling apik Heather (Sable Griedel) ditugasake ing omah angker Gamma Tau Psi taunan. Sayange kanggo Michelle, sawetara trick-or-treater sing ora diundang saka jaman biyen teka nuthuk…lan wektu iki, dheweke wis nggawa kanca-kancane…

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Lumbung Bagian II iDiiseni karo macem-macem kapribaden, aktor, lan aktris horor sing wis kita tresnani sajrone pirang-pirang taun, kalebu Ari Lehman (Jason Voorhees saka Ana ing 13th), Linnea Quigley (Wengi Dhemit), Joe Bob Briggs lan Diana Prince alias Darcy the Mail Girl (Shudder's Drive-In Pungkasan), Lloyd Kaufman (The Avenger Beracun), lan Doug Bradley (Pinhead saka Hellraiser).

Ditilik dening trailer, sekuel kasebut katon kaya estetika 80s sing padha karo asline lan nyerep ing swasana Halloween, menehi efek praktis saka direktur lan tim sing semangat. Aku looking nerusake kanggo mriksa siji iki metu.

Priksa trailer ing ngisor iki.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

A mlebu LE Slip Cover Blue Ray uga kasedhiya saka Lumbung Toko Dagang saka Scream Team Releasing!

Continue Reading

Film

Asli 'Firestarter' Ngomong Mbalik menyang Razzies Kanggo Remake Nom

Published

on

Drew Barrymore bisa uga misuwur amarga tresna marang makhluk luar angkasa tartamtu nalika isih enom, nanging Barrymore sing umur 47 taun ora seneng banget karo dheweke. Penghargaan Razzie. Pembawa acara talk show entuk angin a Razie nominasi kanggo Ryan Kiera Armstrong, 12 taun, kanggo peran Charlie ing 2022. remake saka Firestarter. Barrymore miwiti peran kasebut ing taun 1984 nalika dheweke main karakter sing padha ing adaptasi film pisanan Stephen King iku novel.

"Aku ora seneng," ujare Barrymore CBS Esuk - minangka kacarita dening macem-macem - ngandika organisasi dipoyoki bocah. "Dheweke luwih enom lan iku bullying. Kita pengin ngati-ati babagan cara ngomong karo utawa babagan wong amarga nyengkuyung wong liya kanggo melu ing bandwagon kasebut. Aku bungah kanggo ndeleng wong ora mlumpat ing gelombang 'ayo ngece dheweke' lan malah ngandika, 'Iki ora bener.'”

Dheweke banjur ujar manawa wong-wong kudu duwe rasa humor, nanging nalika bocah-bocah, "kabeh taruhan mati. Aku ora seneng.”

Dobel mudhun ing dismay dheweke, Barrymore marang The Independent sing ndadékaké getihé mriyang:

"Ngrungokake, aku seneng-seneng karo awake dhewe, maksudku teka ing game sing adil, nanging Ryan umure 12 taun lan pendiri Razzie John Wilson wiwit njaluk ngapura lan ngilangi dheweke saka kategori kasebut lan ujar manawa dheweke nindakake sing anyar. aturan nyegah sapa wae sing umure 18 taun utawa luwih enom.

Aku mung bakal kandha marang wong-wong mau, 'Aja nindakake iki marang wong sing luwih enom. Iku ora becik. Lan aku seneng banget karo Ryan… aja ngono maneh.”

John Wilson, pangadeg Razzie Awards, caved kanggo pers ala ngandika keluhan bab kaputusan kanggo nyalonake Armstrong bener. Jenenge wis dibusak saka dhaftar.

"Kita uga pracaya njaluk ngapura umum kanggo Ms. Armstrong, lan pengin ngomong yen kita getun sembarang lara dheweke ngalami minangka asil saka pilihan kita."

Sawise sinau saka pawulangan iki, kita uga pengin ngumumake yen, wiwit saiki, kita nggunakake Pedoman Voting sing nyegah pemain utawa pembuat film sing umure kurang saka 18 taun ora dianggep minangka penghargaan. - John Wilson, pangadeg Razzie Awards.

Lan mung dadi cetha, Armstrong apik banget ing film kasebut! Ana prekara liya sing ora bisa ditindakake.

Continue Reading