Home Warta Hiburan Ngeri 8 Film Serem Dituju menyang Perdana 'Sugeng Rawuh ing Blumhouse'

8 Film Serem Dituju menyang Perdana 'Sugeng Rawuh ing Blumhouse'

by Timothy Rawles
Amazon Perdhana

Warta gedhe teka saka Amazon Prime Video dina iki.

Program wolung film genre sing ora nyenengake lan disusun kanggo "Sugeng Rawuh ing Blumhouse." Film-film kasebut diproduksi dening Jason BlumTelevisi Blumhouse lan Amazon Studios.

Film kasebut bakal dadi crita sing nyenengake lan nyenengake babagan "kulawarga lan katresnan minangka kekuwatan sing ngrampungake utawa ngrusak." Iki bakal dadi katalog pertama crita genre sing gegandhengan kanthi tematik saka film Amazon Asli ing Prime Video. Kanthi bakat anyar lan para veteran Hollywood, "Sugeng Rawuh ing Blumhouse" bakal diluncurake kanthi papat film ing wulan Oktober.

Saka release pers:

Amazon Prime Video bakal ngluncurake slate awal patang film minangka fitur dobel diwiwiti Lie disutradarai dening panulis / direktur terkenal Veena Sud (The Killing, 7 Detik) lan Black Box disutradarai dening panulis / sutradara anyar Emmanuel Osei-Kuffour Jr (Lair Bersama), kaloro tayang perdana tanggal 6 Oktober. Peluncuran minggu sabanjure tanggal 13 Oktober Mripat ala, saka sutradara enom sing bakat Elan Dassani lan Rajeev Dassani (A Day's Work, Jinn) lan eksekutif sing diproduksi dening Priyanka Chopra Jonas (Quantico, White Tiger), lan Nocturne ditulis lan disutradarai dening pembuat film Zu Quirke (Zugzwang, Ghosting) nggawe debut film fitur kasebut. Papat film kasebut bakal diluncurake ing taun 2021. 

"Kita seneng banget ngluncurake 'Sugeng Rawuh ing Blumhouse' kanthi film asli sing nyenengake lan provokatif kanggo pertama kaline ing Perdana Video. Koleksi iki saka macem-macem produsen film lan berkembang dadi sensitif kanggo bareng karo mitra sing apik ing Blumhouse Television, "ujare Julie Rapaport, Co-Head of Film kanggo Amazon Studios. "Crita sing nyenengake iki ana gandhengane karo kabeh wong - siap wedi lan nyenengake para penggemar genre lan pendatang anyar - lan kita seneng bisa nuduhake karo para pelanggan Video Perdana global."

"Kita seneng banget yen sesanti para pembuat film berbakat kasebut pungkasane bakal katon dening para penggemar genre ing saindenging jagad, luwih-luwih sajrone wektu iki nalika masarakat kepengin uwal lan terhibur. Lan kita seneng ide inovatif babagan pemrograman kaya pengalaman drive-in utawa teater repertory klasik, "ujare Marci Wiseman lan Jeremy Gold, presiden co-Blumhouse Television. "Amazon wis dadi mitra luar biasa, ngubungake senjata lan ndhukung visi kreatif sajrone proses nggawe film kasebut." 

Amazon Perdhana

Amazon Perdhana

Lie ditulis lan dipimpin dening Veena Sud, lan dibintangi Mireille Enos (The Killing), Peter Sarsgaard (Pendidikan) lan Joey King (The Kissing Booth 2, The Act). Nalika putrine sing remaja ngakoni yen mateni kanca sing ora sengaja, loro wong tuwa sing nekat nyoba nutupi tindak pidana sing nggegirisi kasebut, nggawa dheweke ngapusi lan ngapusi kanthi rumit. Diprodhuksi dening Alix Madigan-Yorkin, Christopher Tricarico, lan Jason Blum. Eksekutif diprodhuksi dening Howard Green, Kim Hodgert, Jeanette Volturno, Couper Samuelson lan Aaron Barnett.

Disutradarai dening Emmanuel Osei-Kuffour Jr. (Lair Kanthi Iki) lan skrip dening Osei-Kuffour Jr. lan Stephen Herman, Black Box dibintangi Mamoudou Athie (Jurassic World 3, The Circle), Phylicia Rashad (Creed), Amanda Christine (Colony), Tosin Morohunfola (The Chi, The 24th), Charmaine Bingwa (Trees of Peace, Little Sista), lan Troy James (The Flash, Crita medeni sing bakal dicritakake ing peteng). Sawise kelangan garwane lan memori ing kacilakan mobil, bapak siji ngalami perawatan eksperimen sing nyusahake sing nyebabake dheweke takon sapa sejatine. Eksekutif diproduksi Jason Blum, Jay Ellis, Aaron Bergman, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Mynette Louie lan William Marks.

Adil saka produksi Audible Original sing menang lan laris saka panulis Madhuri Shekar, Mripat ala dipimpin dening Elan Dassani lan Rajeev Dassani, lan dibintangi Sarita Choudhury (Mississippi Masala, Lady in the Water), Sunita Mani (GLOW), Omar Maskati (Ora dipercaya), lan Bernard White (Lembah Silicon). Romance sing katon sampurna dadi ngipi elek nalika ana ibu sing yakin pacare anyar putrine duwe hubungan sing peteng karo mbiyen. Eksekutif diprodhuksi dening Jason Blum, Priyanka Chopra Jonas, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Guy Stodel, Anjula Acharia, Emilia Lapenta lan Kate Navin.

Nocturne ditulis lan disutradarai dening Zu Quirke nalika debut fitur breakout. Dibintangi dening Sydney Sweeney (Euphoria, The Handmaid's Tale, Player's Table), Madison Iseman (Jumanji: Level Sabanjure, Annabelle Comes Home), Jacques Colimon (The Society) lan Ivan Shaw (Insecure, sembrono). Ing njero aula akademi seni elit, siswa musik sing ora isin mula ngungkuli adhine kembare sing luwih apik lan metu nalika nemokake buku catatan misterius saka kanca sakelas sing mentas almarhum. Eksekutif diprodhuksi dening Jason Blum, Lisa Bruce, Marci Wiseman, Jeremy Gold, Matthew Myers lan Fodhla Cronin O'Reilly.

Babagan Video Perdana

Perdana Video nawakake macem-macem video digital menyang pelanggan - kabeh kasedhiya kanggo nonton ing piranti apa wae.

Related Posts

Translate »