by Jon Pharr

Mitra KAMI!

Warta, Ulasan, lan Platform Media Paling Enom # 1 kanthi Impresi Bulanan 43.5 Yuta

iHorror minangka salah sawijining sing paling cepet lan bisa dingerteni  merek ing jinis medeni. iHorror dipanggonke kanthi unik dadi siji-sijine platform media sing bisa digunakake kanggo penggemar inti lan para penonton film medeni biasa. Kanthi jangkauan lan pangenalan merek sing akeh banget, iHorror cocog banget kanggo merek mainstream kanggo berinteraksi karo basis konsumen sing wis melu lan setya kanthi keaslian lan ujung tanpa kudu nyoba banget.

Kita merevolusi babagan kepiye bisnis hiburan melu pamirsa. Ngirim atribusi multi-saluran kanthi alat sing nggunakake titik data, wawasan, lan transparansi liwat platform iHorror.

32.6 M Ndeleng Video

4.2 Yuta Pengikut

24.2 K Pengikut

123 K Pengikut

604 K Pengikut

Bisnis ing medeni

  • Genre horor ngasilake $ 1 Milyar ing box office.

  • Penggemar medeni menyang bioskop lan mbuwang dhuwit luwih akeh tinimbang jinis penonton film liyane.

  • Saklawasé 50% kabeh penggemar horor melu film luwih saka 12 kaping saben taun.

  • Pamirsa horor luwih macem tinimbang pamirsa blockbuster rata-rata.

Translate »