Sambungake karo kita

Panggenan

Mitra KAMI!

Warta, Ulasan, lan Platform Media Paling Enom # 1 kanthi Impresi Bulanan 43.5 Yuta

iHorror minangka salah sawijining merek paling cepet lan paling dikenal ing genre horor. iHorror dipanggonke kanthi unik minangka siji-sijine platform media darmabakti kanggo melu penggemar hard-core lan pamirsa film sing medeni. Kanthi jangkauan gedhe lan pangenalan merek, iHorror cocog kanggo merek utama supaya bisa sesambungan karo basis konsumen sing makarya lan setya kanthi keaslian lan pinggiran tanpa ngupayakake adoh banget.

We are revolutionizing carane bisnis hiburan engages pamirsa. Ngirim atribusi multi-saluran kanthi alat sing nggunakake titik data, wawasan, lan transparansi ing platform iHorror.

 

Warta Film Nggegirisi

 

Bisnis ing medeni

  • Genre horor ngasilake $ 1 Milyar ing box office.
  • Penggemar medeni menyang bioskop lan mbuwang dhuwit luwih akeh tinimbang jinis penonton film liyane.
  • Saklawasé 50% kabeh penggemar horor nonton film luwih saka 12 kaping setahun.
  • Pamirsa horor luwih macem tinimbang pamirsa blockbuster rata-rata.

Contact Us

email: 

[email dilindhungi]

Alamat Pengiriman:

iHorror

3889 21st Ave Utara

Petersburg, Florida 33713

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar