Home Warta Hiburan Ngeri 'Alien 5' Nggoda Bakal Nggawe Ripley Sigourney Weaver

'Alien 5' Nggoda Bakal Nggawe Ripley Sigourney Weaver

by Trey Hilburn III

Sampeyan bisa uga ora "game over" kanggo asing franchise isih. Sigourney Weaver ngumumake manawa Walter Hill lan David Giler nulis 50 kaca perawatan sing saiki wis diwaca Weaver.

Bukit lan Giler minangka kolaborator sing wis suwe asing waralaba lan wis ngrumusake bab anyar sing bakal didhasarake ing Sigourney Weaver bali menyang karakter Letnan Ellen Ripley. Dadi, wiwiti ndedonga marang para dewa supaya Weaver seneng apa sing dheweke wis cukup bisa ndeleng maneh.

"Sigourney, kaya wiwit wiwitan, wis sopan banget babagan kemampuane sing wis kabukten kanggo narik ide yaiku nyritakake crita sing medeni celana karo kanca kencan sampeyan, nuli nggawe Xenomorph anyar, lan nggawe meditasi ing kaloro jagad iki asing waralaba lan takdir karakter Letnan Ellen Ripley ”Hill marang Syfy Wire.

Brandywine Productions uga nuduhake gambar perawatan. Sampul kasebut mbukak tagline anyar sing diwaca "Ing Spasi Ora Ana Sing Bisa Krungu Sampeyan Ngimpi". Iki minangka lakon sing jelas lan wis rampung ing tagline film asli, "Ing Spasi Ora Ana Sing Bisa Krungu Sampeyan Menjerit".

asing

Tagline anyar sing digabung karo rong kutipan saka Edgar Allan Poe lan Jenderal William Tecumseh Sherman minangka petunjuk sing jelas babagan apa sing bakal ditindakake.

Jenderal Sherman paling misuwur kanthi kampanye perang ing sisih kidul nalika Perang Sipil. Cara dheweke yaiku ngrusak lan ngobong kabeh sing katon ing wilayah mungsuh. Apa bisa dadi pitunjuk yen Ripley bisa nindakake perkara sing padha ing omah Xenomorph? Yen mangkono, aku bakal melu kabeh.

Mungkin nyebutake impen ing kutipan Poe nuduhake bagean-bagean saka franchise kasebut yaiku impen. IE sedane ing 3 asing lan pendekatan kartun saka Wunguné Asing. Kanggo rekaman, aku seneng kabeh film.

Apa sing sampeyan pikirake? Penenun sing Muga-muga melu proyek kasebut? Ayo ngerti ing komentar.

Sumber: (SYFI WIRE)

Related Posts

Translate »