Home Warta Hiburan Ngeri 'Crita Horror Amerika' Nuduhake Gegandhengan lan Wiwitan Nggawe Musim 10

'Crita Horror Amerika' Nuduhake Gegandhengan lan Wiwitan Nggawe Musim 10

by Trey Hilburn III
American

Crita Horror Amerika wis njupuk penggemar liwat gerakan. Seri adhedhasar antologi wis diwiwiti kanthi cara sangang musim. Saben jalur sing nggawa kita menyang sub-genre sing diwiwiti saka slasher 80-an nganti para penyihir lan kabeh sing ana ing antarane. Saiki katon kaya Crita medeni Amerika musim kaping sepuluh wis diwiwiti produksi.

Pencipta, Ryan Murphy njupuk menyang Instagram kanggo nuduhake sawetara iwak setan sing medeni katon untu bebarengan karo pesen kanggo nganyari penggemar.

"Kayane Crita Horror Amerika Musim 10 diwiwiti kanggo ngluncurake produksi Oktober (pas). Matur suwun kabeh sing wis sregep njamin awal sing aman kanggo para pemain lan kru. Lan ya iki petunjuk. ” Murphy nulis.

Isih ora ana kabar apa tema musim sing bakal ditindakake. Kita ngerti manawa bisa kedadeyan ing pinggir segara. Kasunyatan kasebut dikombinasikake karo para hanyir Dagon Katon untu sing dikirim Murphy ndadekake kita yakin manawa musim sabanjure bakal ana HP Lovecraft lan medeni banyu.

Mesthi wae spekulasi. Nanging, ing pinggir segara lan untu, uga kasunyatan manawa Lovecraft dadi tren saiki minangka indikator sing apik.

Apa sampeyan mikir ing musim kaping 10 ing Crita Horror Amerika bakal babagan? Ayo ngerti ing bagean komentar.

American

Ngelu luwih medeni banyu? Klik kene

Related Posts

Translate »