Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan Teaser 'Antlers' yaiku Bahan Bakar Ngipi Murni

Cuplikan Teaser 'Antlers' yaiku Bahan Bakar Ngipi Murni

by Waylon Yordania
sungu

Direktur Scott Cooper (Massa Irengsungu bakal diwiwiti taun ngarep lan yen teaser pisanan ana indikasi, para penggemar horor bakal entuk wektu sing medeni.

Adhedhasar skrip dening Nick Antosca (Saluran Zero) lan Henry Chaisson (Bukak 24 Jam), film kasebut dibintangi Keri Russell (Dawn of Planet of the Apes) minangka Julia Meadows, sawijining guru ing kutha cilik Oregon sing dadi kuwatir nalika salah sawijining siswa (Jeremy T. Thomas) wiwit ngetrapake prilaku sing ora biasa.

Guillermo del Toro (Crita medeni ing peteng) ngasilake film sing uga dibintangi Jesse Plemons (Black Mirror), Graham Greene (The Green Mile), lan Amy Madigan (Field of Dreams).

Poster Tanduk

Malah poster kanggo Tandha Scott Cooper menehi geter!

Ing cuplikan kasebut, kita bakal ndeleng sekilas babagan film nalika bocah cilik maca crita sing ditulis ing kelas Meadows.

"Sawise, ana telung bear sing manggon ing guwa peteng lan teles ing sadhuwure kutha cilik. Saben dina, Little Bear mlebu sekolah, lan ing wayah wengi dheweke bakal mulih lan mangan, ”ujare. "Nanging, ing sawijining dina, Little Bear teka ing omah lan Big Bear lan Baby Bear beda-beda. Big Bear lara, lan batine dadi ireng. Big Bear dadi saya nesu lan jahat, amarga ora duwe panganan, ora ana daging. Nanging dheweke duwe siji liyane. ”

sungu diprodhuksi dening Fox Searchlight Productions, sing uga bakal nangani distribusi kanggo film kasebut.

Ora ana tanggal rilis resmi film kasebut, miturut Hiburan Mingguan, nanging samesthine bakal dirilis taun ngarep. iHorror bakal nggawe sampeyan dikirim nalika rincian liyane kasedhiya.

Priksa trailer cuplikan ing ngisor iki lan critakake apa sing sampeyan pikirake sungu!

Related Posts

Translate »