Home Warta Hiburan Ngeri 'Apa We Do in the Shadows' Season 4 Mbalikake Colin Robinson Baby

'Apa We Do in the Shadows' Season 4 Mbalikake Colin Robinson Baby

Kita Siyap Kanggo Vamp Metu maneh

by Trey Hilburn III
350 views
Necklace

Apa We Do ing Shadows minangka salah sawijining seri komedi paling apik ing televisi. Mesthi ana bonus yen sampeyan dadi penggemar horor. Seri iki wis dadi greenlit kanggo mangsa 5 lan 6. Sauntara iku, kita lagi nyiapake musim 4 sing bakal ditayangake ing Juli.

Supaya kita siap kanggo mangsa anyar FX dropped Trailer kanggo mangsa 4. Temenan dhuwur tandha ing Trailer anyar Colin Robinson kang lair maneh minangka bayi lan rap vampir. Acara iki paling apik.

Sinopsis kanggo Apa We Do ing Shadows seri dadi kaya iki:

Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou), lan Nandor (Kayvan Novak) - mantan loro bojo lan bojo. Uga manggon karo dheweke yaiku vampir kaping papat jenenge Colin Robinson (Mark Proksch), sing dadi "vampir energi." Tinimbang getih, dheweke nyedhot energi saka korban kanthi mboseni nganti mati kanthi anekdot lan lelucon ala. Kantor minangka papan pakan, nanging kekuwatane uga bisa digunakake kanggo kamar vampire.

"Ana akeh urip sing isih ana ing drakula favorit saka Staten Island lan FX ora bisa luwih seneng nindakake rong musim tambahan saka seri fenomenal iki," ujare kepala FX, Nick Grad, "Apa We Do in the Shadows unggul ing saben. tingkat, saka cast sarwa lan lintang tamu ngageti kanggo produser, panulis, direktur lan kru. Kita ora sabar ngenteni kabeh wong seneng musim kaping papat, amarga ngerti yen loro sabanjure bakal teka.

Kita ngarep-arep yen seri terus ana akeh ruangan kanggo tuwuh! Kita isih ngenteni spin-off fokus Werewolves.

Siapke taring nalika Apa We Do in The Shadows bali wiwit 4 Juli.