Home Warta Hiburan Ngeri Artis Nggawe lan Adol Boneka Chucky gaweyan Tangan lan Billy Mogwai

Artis Nggawe lan Adol Boneka Chucky gaweyan Tangan lan Billy Mogwai

by Trey Hilburn III
19,879 views
Mogwai

Ora saben dina yen Mogwai nyolong atimu. Nanging, dina iki kalebu salah sawijining dina. Artis Etsy wis nggarap karya alam semesta lintas alam sing apik tenan Play Anak, saw lan Gremlins sing nggawe kita bingung. Masalah kita saiki yaiku nemokake bolo sing kudu diduweni dhisik.

Artis etsy, Oili Varpy nggawe boneka Mogwai gawenan tangan sing apik iki kanthi potongan-potongan lan malah disesuaikan. Yen sampeyan ndeleng karya, kalebu desain Billy the Puppet lan Chucky, dheweke duwe akeh wong liya.

Sawetara wong njupuk giliran sing menarik lan mbayangake Gremlin ing formulir Mogwai. Dheweke uga duwe campuran Baby Yoda sing apik banget sing dikombinasikake karo Mogwai. Malah ana ing kana sing menehi serius Aahh !!! Monster Sejati geter.

Kabeh kasebut digawe supaya pesen lan saben njupuk minimal 10 minggu supaya bisa dikirim banjur dikirim. Bathi wektu kasebut ora apik yen sampeyan ndeleng kualitas luar biasa sing bakal ditampa.

Iki kabeh luar biasa. Perhatian rinci ing saben kasebut luar biasa. Ditambah maneh aku ora mikir ana variasi Billy the Puppet sing bisa dadi drobz sing dikutuk iki.

Apa pendapat sampeyan babagan kreasi Mogwai Oili Varpy? Ayo ngerti ing bagean komentar. Oh, lan yen sampeyan blanja banjur wenehake iHorror sing dikirimi! Kanggo mriksa toko lengkap KEPALA SAIKI INI.

Mogwai Mogwai Mogwai Mogwai Mogwai

Priksa dina Jumuah barang sing nomer 13 sing apik sing bisa sampeyan tuku ing Etsy.

Translate »