Sambungake karo kita

News

Aubrey Plaza minangka 'M3GAN 2.0' ing Sketsa SNL sing diisi Tari

Published

on

Plaza 1

Aubrey Plaza dadi tuan rumah akhir minggu iki Saturday Night Live lan dheweke minangka gaib lan deadpan minangka tau. Ing siji sketsa Plaza ndadekke bali April Ludgate saka Taman lan Rek. bebarengan karo Amy Pohler bali minangka Leslie Nope. Nanging Piandel medeni nyata tak nguripake munggah nalika dheweke teka minangka M3GAN 2.0.

Sketsa kasebut minangka sketsa aneh lucu sing nyenengake kanthi akeh tarian, akeh nyedaki, lan mesthi akeh. M3GAN. Sketsa kabeh nggawa Tweets nyata saka komunitas Queer Horror lan dilebokake ing trailer kanggo nuduhake katresnan marang robot plastik pembunuh.

Kabeh iku kelangan lan kabeh, nanging aku ora bisa njaluk liwat ndeleng Plaza minangka M3GAN. Dheweke main kanthi apik banget lan kita ora bisa nyukupi dheweke.

Plaza

Sinopsis kanggo M3GAN kaya ngene:

M3GAN minangka keajaiban intelijen buatan, boneka sing kaya urip sing diprogram dadi kanca paling gedhe kanggo bocah lan sekutu paling gedhe saka wong tuwa. Dirancang dening Gemma, ahli robot sing cerdas, M3GAN bisa ngrungokake, nonton lan sinau minangka kanca lan guru, playmate lan pelindung. Nalika Gemma dadi caretaker sing ora dikarepke kanggo keponakane sing umur 8 taun, dheweke mutusake kanggo menehi bocah wadon M3GAN prototipe, kaputusan sing ndadékaké kanggo jalaran unimaginable.

M3GAN lagi diputer ing bioskop.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading

News

Nick Offerman Ngrembug Babagan Favorit Penggemar 3 saka 'The Last of Us'

Published

on

Last

HBO's Suwene saka punika hit utama. Wis nampa musim loro lan buzz saka telung episode pisanan isih dadi tren ing kabeh sosial. Babagan telu Nanging ana wong sing ngomong lan nangis online karo sing paling akeh episode favorit penggemar.

Murray Bartlett lan Nick Offerman mbintangi episode katelu sing kaget banget ora ana hubungane karo clickers utawa mercenaries. Nanging fokus ing hubungan budding antarane loro njaba. Babagan kasebut minangka romansa sing nyenengake antarane karakter Bill lan Frank lan kaslametané gumantung banget.

Sinopsis kanggo Suwene saka kaya ngene:

Joel lan Ellie, pasangan sing ana hubungane karo kekerasan ing jagad iki, kepeksa nandhang kahanan sing kejam lan pembunuh sing kejam nalika ngliwati Amerika sawise wabah.

Suwene saka lagi streaming ing HBO Max karo episode anyar kebangkrutan saben Minggu sore.

Continue Reading

News

'Scream 6' Nampa Wektu Paling Lama saka Seluruh Waralaba

Published

on

Scream 6

Scream 6 lagi ing dalan bali menyang bioskop. Ghostface sing anyar lan luwih ora sabar bakal teka. Trailer pisanan ngumumake pendekatan sing beda banget Sceam lan pembunuhe. Iki kalebu pembunuhan umum sing nampilake Ghostface nggunakake bedhil kanggo ngirim mungsuh. Saiki, ora ana sing aman kapan wae, ing ngendi wae ing New York, sampeyan bisa diserang. Muni kaya NY nyata. Pendekatan kanggo Ghostface ora mung sing wis diganti. Iki Scream uga fitur runtime paling dawa saka sembarang runtime liyane ing franchise.

paling anyar Scream jam ing 2 jam 3 menit dawane. Ora ngalahake runtime liyane kanthi dawa banget, nanging isih bisa dadi entri paling dawa.

Sing tenan ora teka minangka surprise dina. Kayane saben film sing kita deleng ngarahake wektu kerja sing luwih dawa lan luwih suwe. Kabeh saka film James Bond nganti film Batman wis rekor dawa. Aku ngira sing reaksi alam kanggo tetep karo crito sing diijini ing format saka seri TV.

Film iki dibintangi Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving., Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, lan Henry Czerny.

Sinopsis kanggo Jerit VI kaya ngene:

Papat slamet saka nyoba pembunuhan Ghostface asli ninggalake Woodsboro kanggo wiwitan sing anyar.

Jerit VI teka ing bioskop wiwit tanggal 10 Maret 2023.

Continue Reading