Home Warta Hiburan Ngeri Poster film horor sing apik tenan saka saindenging jagad!

Poster film horor sing apik tenan saka saindenging jagad!

by Chris Fischer
1,375 views

Ing jagad modern Photoshop lan trailer film sing gampang diakses, energi sing biyen nggawe poster film horor sing nggegirisi wis ilang. Ing njaba cetakan ora resmi, sampeyan ora bisa ndeleng seni poster cet gaweyan tangan maneh.

Ana sawetara poster sing apik banget wiwit jaman iklan pariwara sing dilukis kanthi tangan, nanging kita seneng nggoleki karya seni internasional sing apik tenan!

Halloween II (1982)

Halloween II 1982 Japanese B5 Chirashi Flyer

Saka Beyond (1988)

Prince of Darkness (1987)

Dawn of the Dead (1978)

Luwih saka kaca 2!

Translate »