Home Warta Hiburan Ngeri Pakaryan Bath lan Awak Nggambar Lineup Halloween

Pakaryan Bath lan Awak Nggambar Lineup Halloween

by Trey Hilburn III
Bath

Mung minggu kepungkur target wiwit adol dagangane Halloween ing situs kasebut. Saiki Pakaryan Bath lan Awak ngeculake macem-macem barang musiman sing wangi.

Koleksi Bath and Body kalebu lilin sing diarepake, losyen lan sanitary tangan. Nanging ana sawetara panemu sing nyenengake kayata lampu wengi lan barang liyane. Kita angel ngomong apa sing disenengi amarga kita kepengin banget karo lilin bertema sing aneh. Nanging, getih vampir katon apik banget.

Kaya sing wis disebutake sadurunge, Target bubar ngirim item Halloween. Sing wis adol. Cukup luar biasa yen sampeyan nganggep yen Oktober isih adoh. Nanging, aku bisa nresnani rasa tresnane marang dheweke. Akeh barang musiman sing kari suwene setaun. Nyatane, nalika Natal teka, aku biasane nyampur dekorasi kasebut karo andalan Halloween. Saiki kanthi koleksi Bath and Body Works, omahku bakal mambu apik lan mangsan sajrone kari setaun iki.

Apa barang favorit sampeyan saka koleksi Bath and Body Works? Jeruk Boo Tengah Wengi? Waluh Sampurna? Seneng Angker? Ayo ngerti pilihan sampeyan ing bagean komentar.

Pakaryan Bath lan Awak Pakaryan Bath lan Awak Pakaryan Bath lan Awak

Related Posts

Translate »