Home Warta Hiburan Ngeri Bill Duke Ngandika Yen Jean Claude Van Damme Dipecat Saka 'Predator' Amarga Dehidrasi

Bill Duke Ngandika Yen Jean Claude Van Damme Dipecat Saka 'Predator' Amarga Dehidrasi

Yen Dehidrasi Kita Bisa Mbakar

by Trey Hilburn III
3,939 views
Predator

Bubar iki internet dadi nesu banget nalika krungu yen aktor wis dikerjakake studio. Dina suwene 12 jam kanthi bengok-bengok ora apa-apa yen kita ora kerja ing film non-film ing saindenging jagad, nanging aktor sing kepeksa makarya pirang-pirang jam lan bengak-bengok dening direktur kasebut yaiku mungsuh nomer siji umum. Dadi, internet saiki bakal nesu banget lan kudune ing Jean-Claude Van Damme dipecat… entuk… iki dehidrasi lan meh sekarat.

Saiki, umume kita ngerti manawa Jean-Claude Van Damme asline bakal main Predator. Versi pemburu sing hebat duwe tampilan sing beda banget. Katon biyen katon serangga banget kaya sing mbantah. Kevin Walker Hall pungkasane njupuk peran ing Predator lan nggawe peran apik.

Van Damme mesthi ujar manawa keterlibatane ing film kasebut pancen ngalamun. Dheweke pancen dehidrasi lan lara nalika disetel amarga setelan kasebut lan panas alas sing luar biasa.

Predator aktor Bill Duke ngomong karo Murder Master Music lan ujar manawa kanca kencan kasebut pancen ngalami masalah dehidrasi.

Kita wis suwe ing alas Puerto Vallarta lan Palenque. Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti crita iki utawa ora, nanging Predator sing sampeyan tingali dudu Predator asli. Predator asli minangka makhluk sing luwih cilik lan dheweke bakal menehi efek khusus ing awake nalika pasca produksi. Dadi dheweke duwe setelan siluman lan dheweke dipasang nganggo kabel lan dheweke mabur ing wit kanthi kabel ing punggung kaya dheweke mabur. Dheweke wis kliwat kaping pindho amarga dehidrasi, lan produser nyedhaki dheweke lan ujar, 'Yen sampeyan mati maneh, aku bakal ngilangi sampeyan.' Lan wong lanang iku ujar, 'Aku ora sengaja kliwat! Aku kurang banyu! ' Produser kasebut ujar, 'Aja mati maneh.' Rong minggu kepungkur, lan wong lanang kasebut pingsan. Produser kasebut terus ngobong dheweke. Wong kasebut yaiku Jean-Claude Van Damme. ” Adipati marang Murder Master Music.

Apa sampeyan bisa mbayangake dipecat amarga kurang ajar amarga dehidrasi? Luar biasa.

Pungkasane, sukses kanggo Van Damme. Wong lanang kasebut banjur dadi bintang aksi seni beladiri gedhe. Dadi, aku yakin dheweke wis bisa mlaku kanthi fase bygones. Ditambah maneh, apa sampeyan bisa mbayangake yen sing Predator setelan sing wis digunakake? Sampeyan bisa uga ora bakal dadi hit sing hebat.

Apa sampeyan mikir babagan setelan setelan Van Damme sing asli? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »