Home Warta Hiburan Ngeri 'Mirror Ireng' Nggawe Musim Musim Ep kanggo Streaming ing Netflix 5 Juni

'Mirror Ireng' Nggawe Musim Musim Ep kanggo Streaming ing Netflix 5 Juni

by Timothy Rawles
867 views

Black Mirror wis teka maneh kanggo mangsa liyane, lan kaya seri nomer loro, mung bakal ngemot telung episode.

Antologi kasebut wis dipuji amarga bisa dadi pengganti Twilight Zone ing jaman elektronik. Ngatasi subjek kayata pengaruh media sosial lan tech robot, Black Mirror duwe denyut nadi kanggo medeni saka masyarakat sing kepengin banget tombol daya.

Pungkasan taun kepungkur, dheweke melu meta kanthi fitur interaktif siji-sijine Bandersnatch sing entuk komentar campuran babagan alur crita nanging dipuji, bisa uga ironis, amarga ana inovasi.

Musim kaping lima ora kesasar saka kerangka teken. macem-macem ngandika episode kasebut bakal "nyelehake kahanan intelijen buatan, teknologi cerdas, lan kasunyatan virtual."

Sanajan musim kasebut sithik, casting ora sithik.

Bintang episode Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport lan Ludi Lin.

Kanggo sing ora ngerti Black Mirror nyebabake apa sing bisa kedadeyan yen teknologi wiwit ngontrol manungsa kanthi pengaruh utawa eling karo awake dhewe. Crita ngati-ati kasebut kanthi nyata-nyata dijahit dadi ujung fiksi ilmiah lan probabilitas.

Deleng trailer ing ngisor iki:

https://www.youtube.com/watch?v=2bVik34nWws

Translate »