Home Sinar Blu 'Koleksi Mortuari' Blu-Ray Diiseni Pungkasan Kanthi Fitur Khusus Ghoulish

'Koleksi Mortuari' Blu-Ray Diiseni Pungkasan Kanthi Fitur Khusus Ghoulish

by Yakub Davison

Koleksi Mortuary katuntun dening Ryan Spindell minangka antologi agawe nyenengake sing dirilis taun kepungkur liwat layanan streaming medeni, Shudder. Dibintangi Clancy Brown minangka hipotek sing ramah banget sing jenenge Montgomery Dark sing nyritakake teror marang Sam, dimainake dening Caitlin Custer, sing pengin kerja ing kamar mayit. Lan kaya tagline film kasebut, "Saben mayit duwe crita."

Kumpulan crita horor sing nyenengake, Koleksi Mortuary minangka rilis streaming sing luar biasa ing taun 2020 lan aku seneng nglaporake manawa sampeyan penggemar, blu-ray pancen rame karo fitur informatif sing medeni. Ora nganggo featurette sing biasa digawe, dadi dibagi dadi 14 segmen. Wiwit saka fokus sing beda kayata nyorot latar mburi film lan upaya sutradara Ryan Spindell supaya bisa diwawancara lan menehi sorote para aktor ing acara lan kepiye carane melu, malah bisa ndeleng ing mburine Koleksi Mortuarykampanye kickstarter awal. Aku seneng banget wawancara karo anggota Amalgamated Dynamics, Inc., perusahaan sing ana ing sangisore FX sing nyata kanggo film kasebut. Uga, ana segmen wawancara kanggo swara, aksi, lokasi, alat peraga, lan liya-liyane! Tutup blu-ray kasebut janjeni fitur khusus luwih saka 2 jam lan luwih saka sing dikirim.

Kejaba ekstra gaya mburi layar, disk uga dilengkapi sawetara adegan sing ilang sing dianakake dening Spindell. Mung sawetara adegan ing bagean iki, nanging nambah dinamika menarik kanggo sawetara bagean crita kanthi cara dhewe. Spindell uga nindakake tugas sing apik kanggo ngrampungake iki lan segmen fitur khusus liyane, nyedhiyakake konteks lan latar mburi pendhidhikan nalika nggawe kabeh fitur.

Mbalik ing Spindell, komentar direktur kasebut minangka pamireng sing nyenengake. Umume fokus ing aspek teknis lan kreatif ing Koleksi Mortuary nyedhiyakake rincian sing apik banget babagan kabeh masalah sing nggegirisi lan tampilan sing nyenengake ing mburine sandiworo.

Blu-ray kasebut dhewe dilengkapi slipcover embossed, sampul sing bisa dibalekake maneh, lan kode uji coba 30 dina kanggo Shudder.

Yen sampeyan penggemar film kasebut utawa mung seneng karo antologi medeni, iki rilis video ing omah sing luwih becik digali!

Koleksi Mortuary kasedhiya ing blu-ray / DVD, Selasa, 12 April.

Related Posts

Translate »