Home Warta Hiburan Ngeri Urip maneh 'Kerajinan' Blumhouse Wis Nyalin Film

Urip maneh 'Kerajinan' Blumhouse Wis Nyalin Film

by Trey Hilburn III
Craft

Blumhouse iku The Craft urip maneh wis dibukak njupuk. Iki ora miturut apa-apa kajaba Jason Blum dhewe.

Nalika ditakoni The Craft dening TooFab.com, Blum ujar manawa dheweke durung nate ndeleng film kasebut lan ora ngerti apa-apa bab iki. Dheweke ujar manawa dheweke bakal bisa ndeleng ing rong nganti telung minggu sabanjure.

Nalika Blum bisa uga ora ngerti apa The Craft reboot ngemu, aktris Michelle monaghan njupuk Twitter sawetara wektu maneh lan ngomong babagan keterlibatane.

Aku bakal ngomong reimagining. Zoe pancen pancen pinter lan pancen seneng banget nalika nyetel. Nggumunake, nanging uga pas wektune lan cocog karo babagan apa lan carane nggambarake maneh. Lan Blumhouse lan aku wis suwe kepengin kerja bareng Jason dadi luwih becik mengko bisa kolaborasi karo dheweke.

Pemeran kanggo The Craft urip maneh kalebu Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Nicholas Galitzine, Michelle Monaghan lan David Duchovny.

Punapa mawon Piandel Blumhouse disulap The Craft, minangka prekara sing mesthi dakarep-arepake.

Apa sing sampeyan pikirake? Bungah babagan urip maneh? Bungah dibukak maneh The Craft? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Related Posts

Translate »