Sambungake karo kita

music

Waxwork Records Nyatakake 'The Munsters' "I Got You Babe" Single

Published

on

babe

Rob Zombi The Munster wis sawetara surprises munggah lengen klambi anjog nganti release. Dina iki Waxwork Records announced Kajaba saka asli Sonny lan Cher - pacangan pop duo trek kanggo The Munster soundtrack. Vinyl edisi khusus iki teka kanthi warna kuning sing apik banget lan nggawa kabeh jinis getaran psychedelic.

Mesthi, trek nyata Lily lan Herman singing kanggo saben liyane. Swarane Lily apik, dene Herman nggegirisi.

Deskripsi produk I got You Babe kaya mangkene:

Apa sampeyan bisa digali, wong? Ayo alur karo Herman lan Lily Munster nalika padha mbayar pajeg kanggo klasik Sonny lan Cher song katresnan ditampilake ing film fitur Rob Zombie kabeh-anyar, THE MUNSTERS!

Waxwork Records seneng nampilake "I GOT YOU BABE" minangka single deluxe 12″ sing ditekan nganti 180 gram Vinyl Kuning! Nampilake pagelaran dening Sheri Moon Zombie & Jeff Daniel Phillips, diprodhuksi dening Rob Zombie lan Zeuss! Single B-Side nduweni etsa saka loro manuk katresnan kooky lan diselehake ing jaket kelas berat psychedelic kanthi lapisan satin matte sing diwenehi kabeh seni anyar dening Rob Zombie! 

Kepala menyang Waxwork Records ing kene lan pesenake kanggo Munster koleksi.

Priksa manawa sampeyan mriksa trek lucu ing ngisor iki.

babe
Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

Renang Dewasa Ngagetake Penonton Kanthi Film Kaget sing Nyamar minangka 'Yule Log'

Published

on

yule

Yen sampeyan kelingan sawetara taun kepungkur, Casper Kelly nggawe koleksi infomersial palsu ing wayah wengi. Iki kalebu saka sing populer kanthi judhul Kakehan Masak, lan sing medeni sing judule Cuplikan Unedited saka Bear sing tumindak minangka komersial pharmaceutical pungkasan wengi. Nalika lagi maju, dheweke dadi saya tambah ngganggu. Karya paling anyar Kelly, Pawon aka Yule Log, punika film medeni surprise sing muter metu watara a Yule Log kobong ing geni.

Perapian / Yule Log kaget pamirsa pungkasan wengi dening pindhah saka palsu Yule Log geni menyang full-on, film medeni fitur-dawa. Sing paling apik, film horor iki efektif ing kabeh bidang. Mlumpat saka adikodrati menyang slasher menyang invasi omah menyang eksplorasi log pembunuh lan banjur bali maneh. Sing nggawe Yule Log luwih menarik lan migunani yaiku kapinteran ing produksi. Kanggo umume film, kamera kabeh ana ing sak panggonan sadurunge kebak ala Mati lan mabur ngubengi kamar.

Yule Log uga banget babagan efek praktis gore. Babagan sing sepisanan iki nggumunake sampeyan kanthi nggegirisi pasuryane wong liya, kanthi kamulyan sing nggumunake. Kaya seri Infomercial, Yule Log uga lucu banget, lan ora nate serius banget. Aku uga penggemar ageng carane Yule Log mlumpat saka dread-kapenuhan kanggo isine weteng-busting.

Wiwit Kelly nggawe Infomersial sing nggegirisi kasebut, aku dadi panyengkuyung gedhe babagan dheweke entuk film horor dhewe. Aku seneng ndeleng dheweke apik banget sanajan ing format fitur. Iku uga ditambahake bonus gumbyang sing Kelly wrote judhul trek kanggo "The Fireplace" minangka apik pungkasan kredit nambani.

"Taun kepungkur nalika preian, aku nonton video log yule lan dumadakan aku duwe gambar sikil mlaku liwat geni, mung rada ora fokus, lan krungu dialog saka layar." ujare Kelly. "Aku seneng misteri kasebut, lan crita wiwit dibentuk. Aku matur nuwun banget kanggo Adult Swim amarga melu aku, lan aku bangga wis nggawe film live-action sing pertama!

yule

Pawon/Yule Log minangka gumbyang minangka chilling lan kemampuan kanggo mlumpat antarane loro sentimen iku prestasi nyata lan tansah sampeyan ing driji sikil. Butuh sawetara bakat kanggo dadi wedi lan uga dadi dhengkul. Pawon/Yule Log iku unnerving lan peteng lucu kabeh karo jenis khusus subversion Fantastic. Kelly duwe masa depan sing cerah ing ngarepe kanthi medeni. Driji nyabrang dheweke kerja bareng karo Blumhouse utawa Atomic Monster sabanjure.

Sampeyan bisa stream Pawon/Yule Log saiki ing HBO Max.

Continue Reading

music

Video Gunship Paling Anyar sing Diisi Citra Angker sing Dihasilake dening Kecerdasan Buatan

Published

on

Gunship

"Apa sing kedadeyan sawise kita mati?"

Iki minangka pitakonan kanggo intelijen buatan kanggo nggawe cuplikan video paling anyar Gunship kanggo Ghost. Lagu anyar iki uga nduweni Power Glove. Rekaman sing digawe AI adhedhasar pitakonan kasebut pancen nggegirisi.

"Seneng nyilem jero menyang masa depan cybernetic neon sing 'Hantu' minangka nyawa sampeyan, awak cyborg mung cangkang sing bisa diijolake lan konsep 'Aku' bisa uga ora ana artine maneh." tulis Gunship.

Gambaran kasebut pas karo lagu kasebut lan mlumpat ing antarane dadi ayu lan kebak horor.

Video kabeh mesmerizing. Aja kantun lan supaya kita ngerti apa sampeyan mikir.

Continue Reading

music

Lagu Pertama John Carpenter Saka 'Halloween Ends' Wis Teka

Published

on

Carpenter

Halloween wis kene maneh, sampeyan. Trilogi David Gordon Green bakal rampung karo halloween ends lan karo kita njaluk bab rad liyane music saka John lan Cody Carpenter. Trek pisanan saka album kasebut kanthi irah-irahan, Prosesi minangka trek pisanan sing apik saka album kasebut.

Sampeyan bisa pindhah menyang Balung Suci kanggo nggawe pesenan ing salah siji saka akeh varian album.

Skor kanggo halloween ends katrangan kaya ing ngisor iki.

Campuran sintesis piranti lunak, peralatan analog vintage, lan instrumentasi langsung digunakake maneh kanggo nyedhiyakake swara khas Halloween. Nanging, gosip nyatakake yen Halloween Ends bakal beda karo rong film sadurunge ing trilogi kasebut. Kanthi iki, soundtrack sing ditambahi, sing cocog karo nada sing mundhak nyata lan menehi rasa iklim film kasebut. Soundtrack saka cicilan katelu nggedhekake tema lawas nalika nggawe sing anyar kanggo nggawe urip anyar menyang salah sawijining skor medeni paling epik sing wis ditulis. Carpenter njlentrehake, "Tema utama kabeh wis diwarisake saka Halloween asli. Kita wis nyaring lan nggawe tema anyar kanggo karakter anyar.

Sinopsis kanggo halloween ends kaya ngene:

Patang taun sawise ketemu pungkasan karo pembunuh topeng Michael Myers, Laurie Strode manggon karo putu wadon lan nyoba kanggo ngrampungake memoar dheweke. Myers wis ora katon wiwit, lan Laurie pungkasanipun mutusaké kanggo mbebasake dhéwé saka nesu lan wedi lan ngisin urip. Nanging, nalika ana nom-noman sing dituduh mateni bocah lanang sing lagi diopeni, iki nyebabake kekerasan lan teror sing meksa Laurie ngadhepi piala sing ora bisa dikontrol.

halloween ends teka ing bioskop 14 Oktober.

Continue Reading