Home Warta Hiburan Ngeri Christina Ricci lan Juliette Lewis dadi kanibal kanggo urip ing 'Yellowjackets'

Christina Ricci lan Juliette Lewis dadi kanibal kanggo urip ing 'Yellowjackets'

Apa sing bakal sampeyan lakoni supaya bisa urip?

by Trey Hilburn III
54,099 views
Kuning

Showtime duwe acara sing katon apik banget kanthi judhul, Kuning. Seri kasebut dadi Christina Ricci lan Juliette Lewis sing apik tenan. Plot kasebut fokus ing tim bal-balan sing kudu bertahan sawise kacilakan pesawat nalika nindakake apa wae lan sajrone nindakake Lord of the Flies ing proses kasebut. Banjur fokus ing apa sing kudu dilampahi slamet lan rahasia supaya bisa urip normal. Asil kasebut minangka seri lentur genre sing padha karo horor psikologis lan crita umure ... nanging kanthi kanibalisme.

Sinopsis kanggo Showtime Kuning kaya ngene:

Tim pemain bal-balan bocah-bocah wadon sekolah menengah sing duwe bakat sing slamet saka kacilakan pesawat ing gurun Ontario. Seri kasebut bakal nyritakake keturunan saka tim sing rumit nanging berkembang dadi klan kanibalistik sing perang, uga nglacak urip sing wis nyoba nyoba dibentuk sajrone 25 taun mengko, mbuktekake manawa jaman biyen ora nate kepungkur lan apa sing diwiwiti ing ara-ara samun adoh saka.

Seri iki keprungu hebat lan nggodha cekak saka loro sing bakal diadhepi menehi kesan yen Ricci bakal dadi penjahat lan Lewis minangka protagonis sing kudu urip karo telan edan sing dipeksa supaya bisa urip.

Seri kasebut uga dibintangi Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nelisse, lan Jasmin Savoy Brown. Episode pilot disutradarai dening Karyn Kusama (Undhangan, Perusak)

Apa sing sampeyan pikirake babagan trailer kasebut Kuning? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »