Home Warta Hiburan Ngeri Teaser 'Chucky' Series Nggawe Boneka Bali menyang ROOT Asli (Abang)

Teaser 'Chucky' Series Nggawe Boneka Bali menyang ROOT Asli (Abang)

by Timothy Rawles
3,731 views
Duweni saka EW.com

Mripat sing biru - tandha tangane ngguyu; asli Chucky bali menyang seri anyar kanthi jeneng sing padha kanggo SYFY lan penggoda sing nyenengake saiki mung saiki!

Dolanan abang sing mateni pembunuh sing kondhang saiki maneh ngrusak wong, lan ing jagad medeni, warta gedhe diwenehake kabeh bakat ing seri kasebut; sampeyan duwe pangripta asli Don Mancini lan rombongan aktor sing disenengi – sawetara wiwit tanggal asale. Iki kalebu Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise, lan mesthine ana swara ing mburi kekalahan Brad Dourif.

Pendatang Lexa Doig (Jason X) lan Devon Sawa (Destination final) muter para pemain kanggo penggemar generasi anyar.

"Karakter utamane yaiku bocah lanang gay umur 14 taun sing diganggu lan ilang sawise matine ibune," ujare Mancini marang EW. "Dheweke seniman enom [nggawe] patung kanthi boneka. Dheweke nemokake Chucky ing adol yard lan tuku, nanging pranyata dheweke entuk luwih akeh tinimbang sing ditawarake. ”

Mancini pancen sregep nyambut gawe nggawe seri iki sanajan liwat pandemi. Katon wektu iki dheweke nyalurake aura asli waralaba kanthi menehi Chucky bocah cilik sing luwih enom. Sanajan, ora kaya sing asli Chucky dolanan bocah enem taun, kali iki Gen Z-er (Arthur) sing lagi repot main pertahanan.

Mancini nambah: "Salah sawijining perkara sing pengin daklakoni yaiku nggawa [franchise] kasebut maneh Play Anak oyot lan duwe protagonis dadi bocah. Nanging amarga, karo sawetara film pisanan, kita wis seneng duwe bocah cilik sing pengin nggoleki macem-macem, mula ing wektu iki kita bakal nggoleki remaja. ”

Teo Briones, Alyvia Alyn Lind, lan Björgvin Arnarson uga main lintang.

Yen sampeyan mikir Chucky katon akrab, mripat sing apik! Cetakan kanggo boneka dijupuk langsung saka ing Dolanan Bocah 2. Seri anyar iki bakal tayang ing saluran SYFY wiwit tanggal 12 Oktober 2021, lan bakal ngemot 8 episode.

Mancini ujar manawa acara kasebut sukses, bakal ana mangsa liyane.

Coba deleng babagan teaser ing ngisor iki lan tindakake iHorror kanggo informasi luwih lengkap babagan seri horor anyar sing nyenengake iki.

Gambar header dijupuk saka EW.com.

Translate »