Home Warta Hiburan Ngeri 'Clarice' Isih Berjuang Liwat Trailer Resmi Saka Seri

'Clarice' Isih Berjuang Liwat Trailer Resmi Saka Seri

by Timothy Rawles
CBS

Peneliti sing ahli Clarice Starling bali menyang trailer anyar kanggo Seri Kabeh Akses CBS sing jeneng ngarep. Clarice didhasarake karo heroine FBI penulis Thomas Harris saka novel 1988 Kasepen Domba. Karakter ing novel kasebut dirujuk kaping pirang-pirang ing trailer, nanging iki minangka seri mandiri sing kedadeyan setaun sawise kedadeyan karo pembunuh serial Buffalo Bill.

Clarice lintang Rebecca Breeds minangka agen bermasalah. Jodie Foster nggambarake dheweke ing adaptasi film asli 1991. Seri TV iki diumumake bali ing Mei 2020 lan ditulis lan eksekutif diprodhuksi dening Alex Kurtzman (ngantuk) lan Jenny Lumet (Star Trek: Discovery).

Sanajan cuplikan kasebut menehi gambaran babagan Buffalo Bill lan korban wanita ing ruang paling ngisor, dheweke mung kalebu crita Clarice liwat flashback wektu iki. Kita njupuk setaun sawise kedadeyan kasebut minangka investigator sing kondhang saiki kondur menyang lapangan sing nglacak para pembunuh serial lan predator seksual nalika mbahas karo politik Washington Washington

Ora dingerteni suwene wektu acara kasebut teka ing pasar sawise diumumake lan virus corona nggawe produksi Hollywood ing awal taun 2020. Resmi, Clarice disetel kanggo nggayuh streamer CBS tanggal 11 Februari 2021.

Starling mesthi dadi karakter kompleks sing nuwuhake rasa salah lan trauma sing durung dirampungake wiwit cilik. Kerep masalah kasebut nggawe dheweke investigasi nanging uga ngidini dheweke profil pembunuh sing pengin dicekel.

Nonton premier seri saka Clarice dina Kemis, 11 Februari jam 10 / 9c ing CBS lan CBS All Access.

https://www.youtube.com/watch?v=xfMHiNFOAis

Related Posts

Translate »