Home Warta Hiburan Ngeri 'Bali menyang peteng' pancen kaget lan ora mandheg

'Bali menyang peteng' pancen kaget lan ora mandheg

Film iki minangka roller coaster sing semangat banget

by Trey Hilburn III
20,485 views
Teka Ngarep

Aku bisa ndeleng Mulih Ing Peteng ing Festival Film Chattanooga. Saringan kasebut digawe kaget kaping pindho ing wengi iku. Sawise dadi skrining rahasia gedhe lan nutup film wengi, lan sing nomer loro yaiku gila tanpa mandheg. Mikir, Ing Hitcher. Nanging, ora ana ruangan kanggo ambegan. Cuplikan paling anyar apik banget kanggo nggodha film kasebut tanpa menehi akeh banget.

Sinopsis kanggo Mulih Ing Peteng kaya ngene:

Acara kulawarga sing apik ing garis pantai sing terisolasi dadi teror nalika guru sekolah menengah Alan 'Hoaggie' Hoaganraad, garwane Jill, lan putra tiri Maika lan Jordon kanthi ora sengaja nemoni sepasang drifter pembunuh - psikopat Mandrake sing enigmatik lan wonge sing rame. Bak komplit bocah - sing nyurung menyang plancongan ngipi elek. Kaping pisanan, teror kulawarga kasebut kayane lahir saka pertemuan acak karo rong sociopath, amarga wengi katon cepet, Hoaggie lan Jill ngerti manawa mimpi ngeri iki diwiwiti 20 taun sadurunge; lan nalika wis tekan tujuan pungkasan sing misterius, Mandrake ngumumake rahasia sing nggegirisi sing nyebabake tumindak kasebut.

Mulih Ing Peteng sampeyan bisa ngganggu sampeyan kanthi tenggorokan saka menit nganti menit. Ora cocog karo aturan lan mung bakal dadi peteng saka kana. Iki dudu film horor sing ketat, nanging uga duwe bobot abot ing departemen plot, sing kudu disakseni.

Mulih Ing Peteng tekan ing bioskop pilihan lan ing digital lan VOD wiwit tanggal 1 Oktober.

Apa film sing peteng banget sing sampeyan deleng saiki? Ayo ngerti ing bagean komentar.

 

Translate »