Home Sinar Blu Pencipta 'The Watchmen' Alan Moore 'The Show' minangka Mindbender Total lan dipimpin menyang Blu-Ray

Pencipta 'The Watchmen' Alan Moore 'The Show' minangka Mindbender Total lan dipimpin menyang Blu-Ray

Sampeyan Wis Kita ing Alan Moore

by Trey Hilburn III
337 views

The Watchmen minangka salah sawijining novel grafis paling apik sing durung ditulis. Dheweke minangka karya agung. Buku susulan sing nyebabake HBO The Watchmen seri pancen ahli ing hasil sing menang kanthi cara meh kabeh njupuk konten asli. Saiki, jenius jaman saiki, Alan Moore duwe film anyar sing lagi diarani, Tampilake. Siji ndeleng teaser iki lan sampeyan bakal mlebu ing jagad neon sing aneh banget sing ngenteni.

Sinopsis kanggo Tampilake kaya ngene:

Fletcher Dennis (Burke), wong sing duwe talenta, paspor lan identitas akeh, tekan ing Northampton - kutha sing aneh lan angker ing jantung Inggris sing mbebayani banget. Ing misi kanggo golek artefak sing dicolong kanggo klien sing ngancam, Fletcher nemokake manawa dheweke terjerat ing jagad surup sing dipenuhi vampir, kaendahan sing turu, gangster Voodoo, mripat pribadi, lan pembalas masker. Dheweke cepet-cepet nyedhot bolongan ireng sing aneh lan aneh, sing didhelikake ing sisih ngisor kutha sing katon sepi kasebut. Ora suwe Fletcher nemokake yen impen lan kasunyatan wis kabur lan bisa uga ora ana maneh kasunyatan sing nyata kanggo bali… Sugeng Rawuh ing Acara kasebut.

Tampilake

Jeneng Mitch nuntun Tampilake iku salah siji gulung cepet sing aneh. Iki diisi karo sisih asing Moore, lan minangka salah sawijining film sing njaluk ditonton kaping sawetara.

Fitur khusus kanggo Acara kasebut blu-ray mbesuk kalebu trailer, "Show Pieces film cendhak asli" lan "Welcome to The Show featurette," sing kalebu wawancara eksklusif karo Alan Moore lan Mitch Jenkins.

Tampilake tekan blu-ray wiwit tanggal 23 November lan digital lan On Demand diwiwiti tanggal 5 Oktober.

Apa sampeyan penggemar Alan Moore? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Translate »