Home Warta Hiburan Ngeri Produksi 'Creepshow' Musim 2 Wis Resmi Miwiti!

Produksi 'Creepshow' Musim 2 Wis Resmi Miwiti!

by Waylon Yordania
Creepshow

Produksi pungkasane wis diwiwiti ing musim loro Creepshow, Seri antologi Shudder adhedhasar film wiwit taun 1980an. Produksi ditundha awal taun iki nalika akeh negara kasebut dikunci amarga prihatin karo Covid-19.

Musim enem episode bakal diwiwiti ing taun 2021.

"Aku ora nate luwih seneng nuli mundur ing kamera kaya saiki," ujare showrunner Greg Nicotero ngandika ing pratelan. "Sawise ilang tanggal tembak kita ing wulan Maret luwih saka 48 jam, musim 2 saka Creepshow tekan lemah nalika kamera wiwit muter. Para pemain lan kru duwe level semangat lan semangat sing durung nate daktingali sadurunge lan menehi inspirasi. Akeh wong ing industri hiburan sing ngenteni dina sing bisa miwiti tumindak sing paling apik - seneng-seneng nggawe jagad anyar, petualangan anyar lan sensasi anyar. "

"Musim kaping siji dadi monster sing misuwur kanggo kita, nyetel cathetan pamirsa ing saindenging jajaran nalika dadi seri horor anyar sing paling apik ditinjau taun 2019," ujare General Manager Shudder, Craig Engler. "Kanggo musim 2, Greg Nicotero lan time wis luwih seneng crita luwih gedhe, desain makhluk anyar sing luar biasa, lan corak cerdas sing bener-bener cocog karo tagline acara kasebut, 'Sing Paling Seneng Sampeyan Bakal Ditakuti.'"

Seri kasebut adhedhasar film klasik taun 1982 dening George A. Romero.

Saliyane wara-wara produksi, kita uga wis nampa kabar babagan papat segmen sing bakal ditampilake ing musim loro Creepshow.

Kaping pisanan yaiku "Shapeshifters Anonymous" Bagian Siji lan Loro sing dibintangi Anna Camp (Sang bener) lan Adam Pally (Proyek Mindy). Segmen kasebut ditulis dening Nicotero, adhedhasar crita dening JA Konrath (Panggil pungkasan) babagan wong sing dikutuk nggoleki grup pendukung werewolf.

Sabanjure, Keith David (The Thing), Ashley Laurence (Hellraiser), lan Josh McDermitt (The Kayaking Mati) bakal katon ing segmen sing ditulis dening Frank Dietz kanthi judhul "Pestisida" babagan pembasmi sing nggawe "tawaran murah."

Lan pungkasane, "Model Kid" ditulis dening John Esposito lan prihatin bocah lanang sing dadi kit bangunan monster kanggo nylametake uripe sing ora nyenengake.

Musim kaping pisanan ngrusak rekor ing Shudder, lan kita bakal bisa nyetel musim loro Creepshow nalika tekan taun ngarep!

Apa sampeyan semangat kanggo musim loro? Ayo ngerti apa sing sampeyan pikirake ing komentar!

Related Posts

Translate »