Home Warta Hiburan Ngeri Film Wong Bengkok Diumumake ing Ngembangake Semesta 'Conjuring'

Film Wong Bengkok Diumumake ing Ngembangake Semesta 'Conjuring'

by admin

Ditulis dening Patti Pauley

Wong Bengkok mesthi duwe rasa serem ing sajak nursery kasebut. Nanging, yen sampeyan nate weruh The conjuring 2, faktor goosebumps ngluwihi visuale wong tuwa sing bengkong lan kanca kucing sing luwe rodent. Lan kabeh-ngembangake Conjuring-dawane film spinoff duwe produksi greenlit kanggo The Crooked Man dadi fokus film adhine sabanjure waralaba.

 

miturut Wartawan Hollywood, New Line Cinema wis nyewa penulis Mike Van Waes kanggo nulis skrip kanggo Ing Conjuring film spinoff adhedhasar crita dening master horor modern James Wan nalika nyoba nggabungake backstory kanggo karakter jancok sing aneh banget. Van Waes ora asing ing New Line amarga omah sing dibangun Freddy uga studio sing njupuk nada saka Waes kanggo sing diumumake sadurunge Tuntunan saka Oz film medeni.

Wong Bengkok pisanan katon ing musim panas pungkasan ing The Conjuring 2, main antagonis saliyane Ing Nun, sing wis dingerteni, yen entuk film dhewe uga disutradarai dening Corin Hardy lan saiki lagi produksi nalika ngomong. Karo rencana liyane Conjuring cicilan lan Annabelle: Titah langsung tekan bioskop, dakkira bisa uga aman Ing Conjuring-verse dadi kekuwatan sing ora bisa dicegah ing genre kanthi kalorone Conjuring film gabungan lan taun 2015 Annabelle entuk luwih saka $ 897 yuta ing saindenging jagad. Kayane ora bisa nyukupi karakter kasebut sing alon-alon dadi ikon sajrone dasawarsa iki ing genre horor.

Wong Bengkok bakal diprodhuksi dening para veteran ayat Conjuring James Wan lan Peter Safran.

Related Posts

Translate »