Home Warta Hiburan Ngeri Cuplikan 'Deep Blue Sea 3' Chums Banyu Kanggo Rilis Digital

Cuplikan 'Deep Blue Sea 3' Chums Banyu Kanggo Rilis Digital

by Timothy Rawles
1,296 views
Segara Biru jero 3

The Segara Biru jero waralaba durung entuk pasang surut lan terusan liyane kanggo thriller taun 1999 wiwit video digital lan omah.

Iku mung rong taun kepungkur yen banyu dadi abang maneh karo Laut Biru 2, sukses moderat kanggo VOD

Ing bab kaping telu, Segara Biru jero 3, sing bakal diluncurake ing tanggal 28 Juli 2020, lan Blu-ray / DVD Agustus, 25, kita tindakake ahli biologi kelautan Emma Collins (Tania Raymonde) sing nglumpukake kru lan nggawa misi kanggo njelajah kutha pulau sing wis surem ing tengah samodra ing endi dheweke ngrencanakake nyathet area kawin Putih Gedhe sing pertama.

"Sayange (tandha spoiler), Bull Shark sing apik sing bisa lolos ing Deep Blue Sea 2 uga ana tujuan evolusi dhewe: berkembang biak silang karo Great Whites sing luwih cepet.

Pelindung misi kasebut, Richard Lowell, percaya manawa Bull Shark ngemot kunci kanggo nambah intelijen, sing kanthi diam-diam arep adol bathi gedhe. Saiki, Emma lan punggawane kepepet ing omah-omah sing wis runtuh mung sawetara sadawane segara, kejiret ing antarane predator ing ndhuwur lan ngisor banyu.

"Kita seneng banget karo sukses saka terusan" ujare Produsen Eksekutif, Tom Keniston ing sawijining pernyataan, "lan Segara Biru jero 3 kita bisa ngupayakake sukses franchise kanthi crita anyar sing bakal menehi para pamirsa kabeh rasa seneng lan semangat sing dikarepake Segara Biru jero film. ”

Ana sawetara listrik sing bisa nyepetake cicilan katelu iki:

Disutradarai dening John Pogue (The Sing Sepi) lan ditulis dening Dirk Blackman (Outlander). Tom Keniston (Segara Biru jero 2) dadi produser eksekutif lan diproduksi dening Hunt Lowry (Donnie Darko) lan Patty Reed (Murni Negara Murni Ati) kanggo Film Roserock karo sinematografer, Michael Swan.

Iki bakal dadi pungkasan-ale wis ngenteni?

Ndelok:

Laut Biru 3: 

Rilis Digital: 28 Juli 2020

Rilis Blu-ray / DVD: 25 Agustus 2020

BD lan DVD Diwenehake kanthi format layar lebar 16 × 9

Wektu Run: Feature: Approx 99 menit

Konten sing Ditambahake: Kira-kira. 10 menit

Translate »