Home Warta Hiburan Ngeri Coba Coba Waca ing 'Kills Halloween' lan Tindakan lan Getih Non Stop

Coba Coba Waca ing 'Kills Halloween' lan Tindakan lan Getih Non Stop

"Tumindak lan getih Non-Stop"

by Trey Hilburn III
432 views
Mateni

David Gordon Green Kills Halloween wis meh tekan kene. Wis cedhak mula kita meh bisa ngambu getih lan brondong. Getih sirup jagung, mesthi wae. Kanggo mbantu ngenteni nganti dina Jumuah, kita isih kudu tumindak mburine supaya bisa ndeleng maneh apa sing kedadeyan ing kutha Haddonfield wektu iki.

Deleng sing luwih cedhak yaiku nyilem jero sing pengin ditindakake dening David Gordon Green wektu iki supaya bisa dadi inti trauma sawijining kutha lan reaksi wedi karo kekerasan. Apa sampeyan wis kenal? Pancen kudune, akeh wong sing bengak-bengok ngucapake "USA" bola-bali nggoleki keadilan massa manawa ora katon adoh.

Paling apik, yen sampeyan ngrungokake Judy Greer, sampeyan bakal ngerti manawa film iki bakal dadi "getih lan tumindak tanpa henti". Kita bisa ngatasi babar pisan. Nanging, uga luwih becik ngerti manawa film kasebut ora nate teka kanthi getih lan usus murni. Babagan semacam kasebut apik banget, nanging, aku seneng ora ana katrangan komentar sosial babagan reaksi negara sing wedi karo kekerasan sing ekstrim.

Apa pendapat sampeyan babagan nyelam jero iki? Apa sampeyan luwih pengin ndeleng film kasebut? Ayo ngerti ing Facebook lan Twitter Komentar.

Translate »