Home Warta Hiburan Ngeri 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' saiki ana ing Disney+ lan Vudu

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' saiki ana ing Disney+ lan Vudu

Sam Raimi Madness Akhire kasedhiya ing ngarep

by Trey Hilburn III
467 views
Aneh

Sam Raimi iku Dokter Aneh ing Marang Madness diputer metu kaya an ala Mati wayang. Film kasebut luwih akeh tinimbang film Marvel lan para penggemar horor sing seneng banget. Kabar apik yaiku gambar Raimi saiki kasedhiya kanggo ditonton ing omah.

Sampeyan saiki bisa nonton ing Disney + lan VUDU. Pranyata metu sing VUDU metu kabeh kanggo kalebu fitur khusus sing gumunggung liyane Bruce Campbell kaluhuran.

Aneh

Fitur khusus kanggo Dokter Aneh ing Marang Madness lunga kaya ngene:

- Adegan sing wis dibusak

- Komentar audio karo direktur Sam Raimi, produser Richie Palmer lan panulis skenario Michael Waldron

- Bloopers lan reel lelucon

- Fitur ing mburi layar babagan "Konstruksi Multiverse," "Metode kanggo Kegilaan" lan "Introducing America Chavez"

Iki minangka jeblugan fitur sing apik nalika ngenteni rilis Blu-Ray lan UHD sing bakal teka.

Sinopsis kanggo Dokter Aneh ing Marang Madness kaya ngene:

Ing Marvel Studios "Doctor Strange in the Multiverse of Madness," MCU mbukak kunci Multiverse lan nyurung watese luwih saka sadurunge. Lelungan menyang sing ora dingerteni karo Doctor Strange, sing, kanthi bantuan sekutu mistis sing lawas lan anyar, ngliwati kasunyatan alternatif Multiverse sing mbebayani lan mbebayani kanggo ngadhepi mungsuh anyar sing misterius.

Doctor Strange akeh rocks y'all trippy sawijining, babar blas metu ana lan total Sam Raimi romp. Ora ana sing ora tresna. Iku apik kanggo bali lan nemu kabeh bab maneh.

Dokter Aneh ing Marang Madness saiki ana ing VUDU lan Disney+.