Home Warta Hiburan Ngeri Dir. Adam Green Pengin Nonton Film 'Hatchet' Karo Sampeyan Langsung

Dir. Adam Green Pengin Nonton Film 'Hatchet' Karo Sampeyan Langsung

by Timothy Rawles
Serial Adam Green "Hatchet" streaming langsung karo komentar direktur.

Sutradara Adam Green papan perlindungan ing papan kasebut nanging pengin menehi penggemar papan virtual ing kursi kanthi ngatur pesta nonton gratis karya sing paling misuwur.

"Gabung karo aku, anggota pemeran / kru, lan penggemar kanthi isolasi ing saindenging jagad kanggo pamriksan langsung GRATIS saka potongan sutradara tanpa sensor film sing ngenalake Victor Crowley menyang donya lan ngasilake waralaba slasher modern, "tulis Green ing kaca Facebook.

Direktur Adam Green lan bayi Arwen.

Direktur Adam Green lan bayi Arwen.

Mula, Green nganakake kolektif ndeleng media sosial sing diarani Coronapokalokal sing diwiwiti pungkasan wulan pungkasan. Holliston, sitkom medeni, wis ditampilake lan klasik sing kepepet ing ski Frozen diluncurake tanggal 3 April.

Mungkin magnum-grosspus, ing Hatchet seri yaiku sing paling dienteni wong.

Dheweke nyiarake bab kapisan tanggal 5 Maret kanthi saben sekuel sing dijadwalake tayang perdana nganti 8 Maret sadurunge mlebu seri kathok cendhak Halloween sing populer.

Serial Adam Green "Hatchet" streaming langsung karo komentar direktur.

Hatchet 2 bakal mbukak dina iki, Bagian 3 dina Selasa lan bab pungkasan Victor Crowley ing April 8.

Kabeh film dijadwalake diwiwiti awan PST.

Label produksi ArieScope duwe katalog lengkap konten sing bakal entuk siaran udakara kanthi antologi medeni 2011 Chillerama tanggal 18 April sing nulungi nulis.

Green ujar manawa sampeyan bisa melu ngobrol karo dheweke kanthi nyata utawa mung seneng wektu kasebut lan ndeleng klasik horor kanthi bisu.

"Apa sampeyan melu obrolan langsung utawa mung lungguh lan nonton acara langsung saben dina (hei, sawetara wong" seneng nonton "- ora ana pertimbangan ing kene), seri 'Coronapocalypse' saya WAY luwih nyenengake tinimbang kedadeyan ing luar negeri saiki wis nyata! ”

Kanggo kabeh nganyari jadwal, sampeyan bisa mriksa Facebook Green kaca INI.

Aliran langsung bisa dideleng ing YouTube ArieScope saluran ing kene.

Related Posts

Translate »