Home Warta Hiburan Ngeri Edgar Wright Nggawe Playlist Lagu Khusus 60 kanggo 'Last Night in Soho'

Edgar Wright Nggawe Playlist Lagu Khusus 60 kanggo 'Last Night in Soho'

Era kanggo Elingi

by Trey Hilburn III
259 views
Soho

Edgar Wright paling anyar Wengi Wingi ing Soho bakal mbukak dhaptar 10 paling dhuwur tanpa mangu-mangu. Film sing apik banget kanthi listrik. Iki minangka jagad lan perjalanan sing apik. Salah sawijining perkara sing misuwur ing film kasebut yaiku lagu-lagu apik tenan sing ditawakake Wright kanggo soundtrack film kasebut.

Saliyane soundtrack lan skor film, Wright nggabungake 60 dhaptar lagu lagu saka jaman sing mesthi ngelingake Pungkasan Wengi ing Soho. Sampeyan bisa ngrungokake dhaptar lagu ing Spotify utawa Apple Music lan dipercaya manawa cocog karo wektu sampeyan. Kita wis ngrungokake nalika mbaleni.

Sinopsis kanggo Wengi Wingi ing Soho kaya ngene:

Ing thriller psikologis direktur Edgar Wright, Eloise, desainer fashion sing kepengin banget, bisa mlebu ing taun 1960-an nalika ketemu karo penyanyi wannabe sing mempesona, Sandie. Nanging glamour ora katon kabeh lan impen ing jaman biyen mula retak lan splinter dadi sing luwih peteng.

Dhaptar lagu minangka kulo luar biasa lan minangka cara sing apik kanggo nyiyapake film kasebut. Kanggo menehi dhaptar lagu dadi luwih ngrungokake kene.

Apa sampeyan seneng nonton Wengi Wingi ing Soho? Ayo ngerti komentar Facebook utawa Twitter kita.

Translate »