Home Warta Hiburan Ngeri Eli Roth Ngarah Killer Shark Movie MEG

Eli Roth Ngarah Killer Shark Movie MEG

by admin

Minggu iki dadi ulang taune 40 taun jaws, sing asale dirilis ing bioskop tanggal 20 Juni 1975. Klasik Spielberg bali menyang bioskop akhir minggu iki kanggo ngrayakake, lan saiki kayane bakal enggal duwe film hiu pembunuh anyar sing bisa ditonton ing layar amba.

macem-macem mbabar warta sing nyenengake bengi iki Kabin Kabin/Hostel direktur Eli Roth lagi ngobrol kanggo ngarahake adaptasi saka wong sing paling laris ing New York Times Meg: Novel Teror Jero kanggo Warner Bros., sawijining proyek jangka panjang sing wis ana ing pirang-pirang tahapan pembangunan sajrone meh rong dekade.

hiu roth eli

Buku kasebut, ditulis dening Steve Alten, babagan hiu prasejarah gedhe. Crita kasebut ngubengi rong wong sing nggabungake netralake hiu kuno sing ngancam pesisir California. Megaladon, dianggep minangka salah sawijining predator paling gedhe lan paling kuat ing sejarah, bisa tekan dawa maksimal 60 kaki.

Disney lan New Line Cinema sadurunge nyoba adaptasi novel Alten, lan ing sawijining wektu, Guillermo del Toro melu. Skrip anyar iki ditulis dening Dean Georgaris, lan mung sawetara minggu kepungkur, kita ngerti Warner Bros nggunakake adaptasi ing jalur cepet.

Meg wis diterangake minangka "Jurassic Park kanthi hiu, "Dadi kita mung bisa nganggep sukses sukses sing ngrusak World Jurassic ana gandhengane karo pengumuman dina iki. Penggemar novel wis pirang-pirang taun rumangsa yen adaptasi bisa nggawe hiu medeni maneh, lan aku mikir Roth minangka wong sing sampurna kanggo kerja kasebut.

Iki sing diarani kabar apik, kanca.

MEG Eli Roth

Related Posts

Translate »