Home Warta Hiburan Paranormal "Esem" Mundhut Trailer Grim-Grinning

Paranormal "Esem" Mundhut Trailer Grim-Grinning

by Timothy Rawles
1,512 views

"Apa sing nggawe sampeyan mesem?" iku tagline kanggo film iki.

Kaping pisanan, misteri pembunuhan paranormal anyar? Ya, kuwi.

Cuplikan resmi kanggo Smile mbokmenawa menehi adoh luwih saka ngirim. Nanging pitakonan nyata apa sing nggawe wong grin sadurunge matèni? Katon kaya kita duwe franchise monster paranormal liyane ing tangan kita.

Karya kamera gaya, plot nyenengake, lan premis menarik wis kita bungah kanggo tiba nalika Smile bakal pindhah menyang bioskop ing 30 September.

Sinopsis:

Sawise nyekseni kedadean traumatik aneh sing nglibatake pasien, Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) wiwit ngalami kedadeyan sing medeni sing ora bisa diterangake. Nalika teror sing gedhe banget wiwit njupuk urip, Rose kudu ngadhepi masa lalu sing ngganggu supaya bisa urip lan uwal saka kasunyatan anyar sing nggegirisi.