Home Warta Hiburan Ngeri 'Bangkit Mati Ala' Miwiti Produksi lan Nuduhake Foto Apik

'Bangkit Mati Ala' Miwiti Produksi lan Nuduhake Foto Apik

by Trey Hilburn III
1,899 views
ala Mati

Dakkandhani bola-bali. Luwih-luwih ala Mati warta minangka warta apik. Warta paling anyar saka deadite kemah iku Bangkit Mati Ala wis wiwit produksi… dina iki. Hooray!

Awalé dipercaya bakal miwiti produksi ing taun iki, ana kejutan sing gedhe banget nalika direktur Lee Cronin ngirim foto sing apik banget saka Twitter sing menehi tandha wiwitan produksi ing Ris Mati Matie. Bruce Campbell lan Sam Raimi dadi produsen ing bab siji iki; sing bakal weruh wong mati mlebu ing lingkungan kutha lan ninggalake wates alas lan kabin.

Kanggo wayahe, durung akeh sing ngerti babagan endi ala Mati timeline munggah bakal pas. Contone, apa bakal dadi terusan trilogi asli Bruce Campbell - acara Ashley Williams utawa apa bakal diwiwiti saka urip maneh? Utawa bisa uga bakal dadi prequel bebarengan? Siji bab sing mesthi, liyane ala Mati apik.

munggah

Lilly Sullivan lan Alyssa Sutherland bakal dadi bintang Bangkit Mati Ala lan kita uga seneng banget babagan iki. Lee Cronin sing nuntun Lubang ing lemah, saiki dheweke dadi pandhuan kanggo wong mati. Sawise ndeleng Lubuk ing Lemah kita tetep ngarep-arep. Film kasebut beda banget. Ngelingi trek punk rock ing ala Mati film lan kacepetan kobong lan glasial sing luwih alon Lubang ing lemah. Bakal narik kawigaten kanggo ndeleng kepiye carane nggunakake materi kasebut. Kaya kita kabeh, Cronin minangka penggemar franchise, mula aku yakin dheweke bakal nindakake paling bebaya kanggo menehi kita hak ala Mati film.

Apa pendapat sampeyan babagan warta lan foto produksi sing apik banget Bangkit Mati Ala? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Rob Zombie wis ngonfirmasi keterlibatane ing The Munsters ing Universal. Waca liyane kene

Munsters

 

Translate »