Home Warta Hiburan Ngeri 'Game Mati Ala' Menehi Kita Deleng Sawetara Gameplay Groovy ing Trailer Anyar

'Game Mati Ala' Menehi Kita Deleng Sawetara Gameplay Groovy ing Trailer Anyar

by Trey Hilburn III
2,242 views

Game Mati Ala saka Saber Interactive lan Boss Team Games bakal diwiwiti pungkasan taun iki lan kita ora bakal luwih seneng. Tampilan sing ditemokake ing awal taun iki minangka tampilan hebat sing ngenalake karakter saka saben segmen ala Mati kanon Cuplikan gameplay iki dobel. Urutane critane game iki diriwayatake dening Bruce Campbell dhewe weruh Ash Williams lan kanca-kanca njupuk akeh wong mati lan asile apik banget.

Sinopsis kanggo game kaya mengkene:

Diilhami dening medeni ikon, humor, lan tumindak "ala Mati "semesta, ala Mati: Game kasebut ndadekake karakter paling gedhe saka waralaba bebarengan ing pengalaman sing over-the-top-full-hearted nglawan kekuwatan peteng. Makarya minangka tim saka papat wong sing slamet, kalebu Ash, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar, Scotty, Lord Arthur lan liya-liyane, kanggo nglawan wong-wong Deadite lan ngusir Setan Kandarian sing jahat. Utawa dadi Setan sing kuwat, nggunakake kekuwatan sampeyan kanggo mungkasi wong lanang sing mati lan ngulu nyawane!

Iki katon kaya Jumuah tanggal 13 Game. Panggonan pemain langsung lawan pemain langsung. Apik Vs. Ala Kayane kaya Ana ing 13th The Game siji iki uga katon nggatekake saben detail. Priksa manawa tetep ngubengi pungkasan uga trailer. Kita bisa ndeleng penjahat sing akrab banget saka Tentara Peteng. Saliyane sing paling apik ing game kasebut.

Game Mati Ala metu ing PC, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X | S, Xbox One, lan Nintendo Switch pungkasan taun iki.

Apa pendapat sampeyan babagan trailer gameplay Game Mati Ala? Ayo ngerti ing bagean komentar.

Neil Gaiman menehi demo babagan adaptasi The Sandman sing bakal teka Netflix. Watch kene.

Gaiman

Translate »