Home Warta Hiburan Ngeri EKSKLUSIF: Drew Struzan's Jaw-Dropping MondoCon 2017 Ngumumake

EKSKLUSIF: Drew Struzan's Jaw-Dropping MondoCon 2017 Ngumumake

by Trey Hilburn III
1,205 views

MondoCon meh teka. Behemoth perayaan kolektor cetak bakal diwiwiti tanggal 4 lan 5 November ing Austin, Texas ing warga Amerika Amerika Austin lan kita ora sabar banget. Suwene pirang-pirang minggu kepungkur, kita entuk sawetara barang sing diwenehake para antrian artis sing apik tenan. Saben ngumumake wis apik tenan kaya sing terakhir. Dompet kita wis medeni wedi amarga akeh perkara sing kudu ditambahake ing koleksi.

Ing taun iki, Drew Struzan sing legendaris bakal nekani dhaptar seniman sing wis apik lan ora bisa ngemot awake dhewe. Struzan tanggung jawab kanggo macem-macem ilustrasi sing dirayakake pirang-pirang taun, wiwit Star Wars nganti Indiana Jones nganti Blade Runner (kanggo sawetara jeneng) wong iki legenda mlaku-mlaku. Tekane ing MondoCon taun iki pancen akeh banget.

Kita ora bakal luwih bungah yen ditawani kesempatan kanthi eksklusif nuduhake loro cetakan sing bakal digawa Struzan. Mesthine, kalorone pancen apik tenan lan sampeyan pengin duwe pasangan kasebut, mesthine kita duwe. Serius, monster Frankenstein lan panganten wanita durung nate katon luwih apik.

MondoCon minangka perayaan kabeh sing disenengi Mondo, kalebu film, seni, komik, musik, dolanan lan panganan. Iki minangka akhir minggu sing dipikirake karo para penggemar, nampilake seniman lan kreator luar biasa saka sekitar jagad, panel, pamriksan, trek panganan, skor langsung lan acara interaktif.

"MondoCon minangka perayaan kabeh sing disenengi Mondo, kalebu film, seni, komik, musik, dolanan, lan panganan, lan kita seneng bisa nuduhake tresnane marang kutha Austin kanthi nganakake konvensi ing kutha ing Amerika Amerika . " Manajer Galeri lan Acara Mondo ing Mondo, David Rancatore. "Papan dununge kanggo omah-omah mesin cetak koran lan dadi papan sing apik kanggo kabeh seniman, pameran, pamiarso, lan panel sing apik tenan akhir minggu iki. Kita seneng banget kanggo nampilake acara sore ing Alamo Drafthouse ing South Lamar, omahé Mondo suwene pirang-pirang taun, lan supaya para penggemar bisa ngrasakake pengalaman main film Drafthouse sing apik banget. ”

Kanggo info lengkap babagan kabeh perkara Mondo lan MondoCon, tekan mondotees.com. Delengen ing kana, wong-wong!

 

Struzan

Frankenstein dening Drew Struzan
Edisi 150
18 ″ x24 ″
Dicithak dening DL Screenprinting
$ 100

Struzan

Panganten saka Frankenstein dening Drew Struzan
Edisi 150
18 ″ x24 ″
Dicithak dening DL Screenprinting
$ 100
Translate »