Home Warta Hiburan Ngeri [Eksklusif] 'Rilis Mutan Anyar Bakal Bumped (Maneh)

[Eksklusif] 'Rilis Mutan Anyar Bakal Bumped (Maneh)

by David N. Grove

Lali tanggal 2 Agustus 2019, tanggal rilis Amerika Utara kanggo Mutan Anyar. Tanggal rilis kanggo Mutan Anyar, sing adhedhasar tim Marvel Comics kanthi jeneng sing padha, wis dipindhah maneh, miturut sumber ing Fox.

Tanggal rilis asli kanggo Mutan Anyar, sing wiwit syuting wulan Juli 2017, yaiku tanggal 13 April 2018. Iki dipindhah menyang 22 Februari 2019, sadurunge mlebu tanggal paling anyar.

Tanggal rilis anyar durung ditemtokake Mutan Anyar, miturut sumber Fox. "Film kasebut dipindhah amarga penggabungan Disney-Fox," ujare sumber kasebut. "Dheweke pengin ngenteni nganti penggabungan rampung sadurunge njupuk keputusan babagan rilis film tartamtu, kalebu Mutan Anyar. "

Nalika sumber nolak ujar manawa tanggal rilis kasebut utawa ora Mutan Anyar bakal dipindhah kabeh metu saka 2019, iki bakal meh mesthi, amarga Fox isih dilaporake isih nuntut reshoot, sing durung diwiwiti. "Tanggal rilis anyar bakal adoh saka Agustus," ujare sumber kasebut. "Ora ana liyane sing dingerteni saiki."

Mutan Anyar, sing wis diterangake minangka film horor ing genre superhero, disutradarai dening Josh Boone, sing dadi co-nulis skenario karo Knate Lee lan mbandhingake film kasebut karo Bayi Rosemary lan Shining The.

Bintang film Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, lan Alice Braga, sing fokus ing klompok mutan enom sing ditahan ing fasilitas rahasia lan kudu berjuang kanggo nylametake awake dhewe.

 

Related Posts

Translate »