Home Warta Hiburan Ngeri Fangoria Nggawe Skrip Paling Ngeri 'Sawise Lair'

Fangoria Nggawe Skrip Paling Ngeri 'Sawise Lair'

by Sam Angelo
Sawise Lair

Ngasuh pancen angel banget, apamaneh kanggo versi monster Frankenstein babagan bayi. Aku ora bisa mbayangno nyoba nyusun bayi sampeyan dhewe saka awal (ing njaba konsepsi) minangka tugas sing gampang utawa resik. Iki sebabe film paling anyar Fangoria Sawise Lair bakal kabukten dadi film sing bisa ditonton kanggo wong tuwa sing bisa uga nyipta bayi Franken, nanging butuh tips lan trik cara supaya urip tetep urip.

Skenario kasebut, asline dening Laura MossDina Goreng lan Munggah: Crita Gerakan Hak Zombi) lan Brendan O'Brien (tanggi lan Tanggi 2: Rising Sorority), Sawise Lair bakal disutradarai dening Moss, lagi didhukung finansial dening Fangoria, lapor deadline. Bebarengan Moss, Mali Elfman (Sadurunge Aku Bangun) disetel kanggo ngasilake saliyane Dallas Sonnier (Bone Tomahawk lan Nyeret Konkrit) lan Amanda Presmyk (Dalang Boneka: Reich Littlest lan Nyeret Konkrit) kanggo Fangoria lan Cinestate. Fangoria bakal duwe peran produsen eksekutif sing ditugasake ing Phil Nobile Jr. (Profil Killer lan Halloween: Crita Nang njero) lan Clay Neigher (Panik Setan (pra produksi)). Tim sing diwenehake bakal tanggung jawab kanggo festival horor ibu lan putri sing nyenengake lan pengasuhan kualitas sing apik.

Fangoria

Dallas Sonnier Foto dening Ian Caldwell

Rinci dening deadlineartikel, Sawise Lair yaiku babagan teknisi kamar mayat sing bisa ngobong mayit bayi wadon; Nanging, nalika tunas cilik isih urip saiki, ora bisa urip kanthi cara alami kaya bayi sing nembe lahir. Supaya bocah wadon isih urip, teknisi kasebut dadi ilmuwan edan kudu nglumpukake komponen biologis sing dibutuhake kanggo menehi Frankenbaby. Akibate, bagean-bagean bio sing dibutuhake kanggo njaga prawan kasebut tetep urip saka wanita hamil.

Fangoria Sawise Lair

Foto dening David Bukach Photography

Nanging, Frankenstein sing umure anyar, ibune bocah wadon ngerti yen bocah kasebut wis diuripake maneh kanthi cara sing ora etis. Kanthi matur nuwun sanget kanggo teknisi Morgue, wong loro kasebut bisa nggawe kesepakatan sing njamin bakal miwiti lelungan sing ora bisa dilalekake maneh.

Sawise Lair janji bakal dadi salah sawijining perjalanan sing apik, inovasi inovatif babagan crita lawas saka Frankenstein sing wis kaping pirang-pirang diciptakake. Fangoria uga ngumumake bakal ndhukung seri komedi horor episodik sing nampilake Barbara Crampton, sing bisa diwaca babagan artikel babagan kene!

Related Posts

Translate »