Home Film Nggegirisi Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 10-12-21

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 10-12-21

by James Jay Edwards
283 views
Teror Kenceng Dina Setu

Hei Tightwads! Saiki wayahe Teror Terang liyane, sing tegese luwih akeh film gratis kanggo siyap-siyap kanggo Halloween! Mangkene!

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 10-12-21

The Fog (1980), duweni AVCO Embassy Pictures.

Kabut

Kabut yaiku babagan kutha gisik sing ngrayakake abad kaping Centennial. Nalika nyiapake pesta, kabut supranatural bakal mlebu… lan uga rahasia rahasia ing kutha kasebut.

Spookfest 1980 iki yaiku tindak lanjut teater John Carpenter kanggo trobosan Halloween (dheweke nggawe 2 film TV kanggo sementara). Kanthi gaya Carpenter khas, dheweke nulis (bareng karo Debra Hill), ngarahake, lan nyetak film kasebut, lan para pemeran kalebu jeneng kaya Jamie Lee Curtis, Janet Leigh, Adrienne Barbeau, Tom Atkins, Hal Holbrook, lan John Houseman. Iki digawe maneh banget ing taun 2005, nanging iki asli. Sampeyan kudu ndeleng, lan ndeleng kanthi bisa kene ing TubiTV.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 10-12-21

Toad Road (2012), duweni GatebreakR.

Dalan Toad

Dalan Toad yaiku babagan pasangan kanca sing dadi kepengin banget karo lokasi sing diarani Toad Road sing dikabarake ndhelikake gerbang neraka. Nalika narkoba, kekarone menyang Toad Road. Bocah wadon kasebut ngilang, lan bocah kasebut tangi nem wulan mengko tanpa ngelingi ing papane utawa apa sing ditindakake.

Dicritakake kanthi gaya film dokumenter sing nyata, Dalan Toad film cilik 2012 sing serem, digawe luwih serem amarga aktris utamane, Sara Anne Jones, tilar donya amarga overdosis obat nalika film kasebut diwiwiti. Coba delengen Dalan Toad kene ing KinoCult.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 10-12-21

Curve (2015), duweni Gambar Universal.

Curve

Curve yaiku babagan calon panganten wanita sing, nalika arep ketemu tunangane lan omah-omah, nemoni masalah mobil. Samaritan sing apik mbantu dheweke metu, lan minangka hadiah, dheweke menehi kulo. Nalika dheweke nyoba nyulik dheweke, dheweke sengaja nabrak truk lan kepepet ... sanajan dheweke minggat.

Kanggo film thriller sing ana, film 2015 iki pancen efektif. Julianne Hough main dadi bocah cilik sing lagi nandhang kasusahan, lan Teddy Sears minangka penyiksa sing dadi penyelamat. Mriksa metu Curve kene ing TubiTV.

 

Teror Kenceng Dina Setu

Skeletons in the Closet (2018), duweni Filem Lampu Sapi.

Balung ing Lemari

Balung ing Lemari yaiku koleksi 2018 sing keren Tales saka Cryptcelana pendek -esque sing nyamar dadi horor televisi ing wayah wengi nuduhake yen bocah lagi nonton karo pengasuh bocah sing ora apik. Mesthi wae, urip nyata uga ora trep kaya teror ing layar.

Wiwitane dikenal minangka Chop Shop, Balung ing Lemari minangka gaya retro-kitsch sing nyenengake kanthi estetika 80an, ora beda banget Khusus Televisi WNUF, nanging ora meh padha. Yen sampeyan seneng film antologi 80an, sampeyan bakal digali Balung ing Lemari. Digit dhewe kene ing Vudu.

 

The Plague Dogs (1982), duweni Gambar Embassy.

Anjing Wewelak

Kaya dene sutradara Martin Rosen ora cukup ngrusak masa kanak-kanak Watership Down, dheweke bali ing taun 1982 karo Anjing Wewelak. Fitur animasi iki kira-kira rong asu naif sing uwal saka medeni laboratorium pengujian biologis, mung kanggo ngadhepi luwih akeh medeni ing njaba njaba nalika dheweke kepengin golek kabebasan.

Anjing Wewelak kartun, nanging isih nglarani lan nggegirisi. Sanajan umume panganiaya tumuju marang manungsa, asu kasebut minangka karakter simpatik. Siji iki bakal angel diawasi karo para penyayang asu ing kana. Sampeyan wis dielingake. Waca Anjing Wewelak kene ing TubiTV.

 

Pengin film liyane gratis?  Priksa Tightwad Terror Selasa sadurunge ing kene.

 

Gambar sopan santun Chris Fischer.

 

Translate »