Home Film Nggegirisi Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

by James Jay Edwards
Teror Kenceng Dina Setu

Hei Tightwads! Iku wektu maneh! Wektu kanggo film gratis saka iHorror lan Tightwad Terror Selasa! Dadi duwe ...

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986), duweni saka Distributor Film Cannon.

Pembantaian Texas Chainsaw 2

Pembantaian Texas Chainsaw 2 yaiku babagan DJ Texas sing nyerang kulawarga kanibalistik favorit saben wong. Iki uga babagan petugas hukum sing nyoba nylametake dheweke nalika mburu para penjahat.

Digawe ing taun 1986, luwih saka sepuluh taun sawise asli Pembantaian Rantai Texas, sekuel iki, disutradarai dening Tobe Hooper dhewe, minangka salah sawijining cicilan nomer loro sing paling disenengi ing sejarah horor. Bintang kasebut Caroline Williams minangka Stretch DJ lan Dennis Hopper minangka Lefty Lawman, lan, mesthine nampilake Bill Moseley minangka Chop-Top sing mesthi.  Pembantaian Texas Chainsaw 2 bisa ditemokake kene ing TubiTV.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

The Slumber Party Massacre (1982), duweni Gambar New World.

Pembantaian Pesta Slumber

Lan ngomong babagan pembantaian ...Pembantaian Pesta Slumber yaiku babagan pembunuh psiko sing bisa lolos sing ngrebut bocah-bocah wadon enom kaya sing wis ana - ya, sampeyan ngira - pesta sing turu.

Digawe ing jaman keemasan film slasher, Pembantaian Pesta Slumber minangka penawaran khas subgenre. Lan ana alesan kanggo sing. Panulis Rita Mae Brown lan sutradara Amy Holden Jones nggawe film kasebut minangka parodi feminis film-film horor nalika semana. Sawetara wong mung ora guyon. Apa wae, subteks kasebut jelas, lan Pembantaian Pesta Slumber yaiku klasik subversif. Priksa kanthi bener kene ing Popcornflix.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

Nosferatu the Vampyre (1979), duweni Werner Herzog Filmproduktion.

Nosferatu ing Vampyre

Pertamane, Nosferatu ing Vampyre kayane mung crita maneh saka crita Nosferatu / Dracula sing padha, nanging arah Werner Herzog lan kinerja kamp Kelius Kinski sing nggegirisi nggawe 1979 iki luwih saka mung dongeng rata-rata.

Naratif, Nosferatu ing Vampyre butuh luwih saka sawetara kebebasan karo legenda, mula luwih becik ditonton, sanajan kanggo wong-wong sing akrab karo buku lan film Dracula liyane. Nyekel Nosferatu ing Vampyre kene ing Merak.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 4-13-21

The Blob (1958), duweni Paramount Pictures.

Blob

Blob minangka klasik sci-fi 1958 babagan meteorit sing nabrak Bumi lan ngetokake massa abang, gelatin - gumpalan - sing mangan kabeh sing ana ing lakune. Siji-sijine wong sing bisa mandheg yaiku remaja lokal.

Blob minangka bagean saka serangan cepet alien lan bagean Rebel Tanpa sabab-macam film angst remaja, nanging bisa dadi film B-drive sing kudu dideleng.  Blob digawe maneh 30 taun mengko dening Chuck Russell, sing ngilangi kabeh kemah lan korni saka crita kasebut lan nggawe film horor sejati, nanging iki kutil asli lan konyol. Priksa kanthi bener kene ing Crackle.

 

Crita medeni (2018), kanthi idin saka Mripat liar.

Crita medeni

Sawetara taun kepungkur, seri buku kindertrauma Kisah medeni kanggo Dikandhakake ing Peteng entuk adaptasi layar amba. Nanging, sadurunge film kasebut mudhun, ing 2018, sawijining dokumenter babagan buku kasebut diarani Crita medeni, digawe.

Crita medeni minangka tampilan nostalgia sing apik banget babagan volume medeni sing kalebu wawancara karo kulawarga penulis, penulis liyane sing dipengaruhi buku (kayata RL Stine), sarjana akademik, lan folkloris. Dokumenter iki bisa nglacak dhasar crita tanpa ngilangi rasa senenge para pamirsa lan para pamiarsa. Waca Crita medeni kene ing Vudu.

 

Pengin film liyane gratis?  Priksa Tightwad Terror Selasa sadurunge ing kene.

 

Gambar sopan santun Chris Fischer.

 

Related Posts

Translate »