Home Film Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

by James Jay Edwards
206 views
Selasa Teror Tightwad - Film Gratis

Hey Tightwads! Wektu kanggo film gratis liyane saka iHorror lan internet. Ayo lunga…!

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

Oculus (2013), duweni Relativitas Media.

Oculus

Oculus yaiku babagan bocah enom sing mateni bapake sawise wong kasebut mateni ibune. Dheweke dihukum rumah sakit jiwa, lan sawise dibebasake, mbakyune nggawa dheweke mulih. Nanging kasusahane ora ana ing kana; adhine kasebut ngandhakake yen kanggo ngilangi kutukan kulawarga, dheweke kudu ngrusak cermin antik sing nyebabake kegila-gila bapakne. Nanging pangilon duwe ide liyane.

Sanajan dadi film kaping pindho, penawaran 2013 iki ngenalake jagad medeni horor Mike Flanagan. Para pemeran kasebut kalebu Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff, lan Rory Cochrane.  Oculus minangka salah sawijining film sing luwih hebat ing 21 taun kasebutst abad, lan sampeyan bisa nemokake iku kene ing TubiTV.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

Love (2011), duweni Angels & Airwaves.

love

love minangka film fiksi ilmiah cilik 2011 babagan astronot futuristik sing lelungan menyang Stasiun Luar Angkasa Internasional sing saiki sepi kanggo ndeleng apa sing dibutuhake kanggo ndandani supaya bisa digunakake maneh. Nalika ing orbit, ana kiamat ing Bumi, ninggalake wong kasebut terdampar ing stasiun kasebut.

Surreal lan filosofis, love minangka debut sutradara William Eubank, sing bakal ditindakake Sinyal saperangan saka taun mengko lan Underwater sawetara taun kepungkur.  love uga kalebu ngimpi, skor soundtrack shoegazing dening band Angels & Airwaves. Iki diobong alon-alon, nanging pungkasane mbayar. Yen sampeyan duwe sethitik sabar, mriksa metu love tengen kene ing Crackle.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

Found (2012), duweni Alameda Entertainment.

found

Beda karo judhul sing bisa diandharake, found dudu film horor sing ditemokake. Sejatine babagan bocah enom sing ngerti yen kakange minangka pembunuh berantai.

Penawaran taun 2012 iki minangka film sing banget brutal lan ngganggu, amarga ana film sing brutal lan ngganggu sing diarani film. Sira Kepala. Aspek paling nyenengake saka found yaiku film kasebut umume minangka film jaman saiki, mung karo paraga utama sing tuwuh kanthi maniak homicidal kanggo sedulur. Iki entuk salah sawijining adegan pambuka sing paling apik ing memori anyar, mula paling ora priksa sepuluh menit pisanan. Sampeyan bisa mriksa kene ing TubiTV.

 

Teror Teror Selasa - Film Gratis kanggo 6-21-2022

Bad Ben (2016), duweni Nigel Bach.

Ben Boten

Ben Boten punika 2016 ora-budget film bab wong sing tuku omah lan langsung nemu aneh goings-on. Dheweke nyetel sawetara kamera lan nemokake yen omah anyare angker.

Ya, Ben Boten punika film footage ketemu. Iki minangka tawaran rata-rata sing paling apik, nanging sing nggumunake yaiku kabeh sing ana ing film kasebut, saka nulis nganti akting nganti nyunting, ditindakake dening wong lanang sing jenenge Nigel Bach. Lan ora mung iku - Bach wis entuk sangang Ben Boten film ing cara biasane padha. Ketekunane pancen cukup menginspirasi. Sampeyan bisa ndeleng kabeh gratis ing Vudu, nanging paling apik kanggo miwiti Ben Boten tengen kene.

 

Deadware (2021), duweni NoSleep Films.

Piranti mati

Piranti mati iku bab loro kanca ing nineties pungkasan sing nemokake tenung webcams. Nalika ngobrol, dheweke nemokake game browser internet, lan mutusake kanggo main bareng nalika nuduhake layar. Apa sing bisa dadi salah?

Gulung cepet 2021 iki ora kreatif kaya film medeni layar liyane host or Unfriended, nanging konsep nyenengake. Kelangan stream ing pungkasan, nanging mung 68 menit supaya sampeyan bisa uga duwe wektu. Deloken Piranti mati kene ing TubiTV.

 

Pengin film liyane gratis?  Priksa Tightwad Terror Selasa sadurunge ing kene.

 

Gambar sopan santun Chris Fischer.