Sambungake karo kita

Film

'Kutukan Cinderella': Retelling Getih-Rendhem saka Dongeng Klasik

Published

on

Kutukan Cinderella

mbayangno Cinderella, Crita sing bocah-bocah kabeh wis dipuja amarga Disney, nanging kanthi corak sing peteng, mung bisa dadi genre horor.

Crita bocah-bocah wis kerep dadi pakan kanggo reinventions nggegirisi karo film kaya Winnie the Pooh: Darah lan Madu lan Sing Tegese. Saiki, giliran Cinderella kanggo mlebu ing sorotan sing medeni iki.

Disgusting Bloom eksklusif marang sing Cinderella lagi ngalami transformasi adoh saka kulawarga loropaken jenis kita lagi rakulino kanggo. Dheweke bakal nyabrang genre Kutukan Cinderella, film horor sing bakal teka.

Gambar Penggemar Midjourney: Cinderella Minangka Film Horor

Dijadwalake kasedhiya kanggo didol ing Pasar Film Amerika (AFM), Kutukan Cinderella yaiku penawaran paling anyar saka ChampDog Films. Matur nuwun kanggo Disgusting Bloom eksklusif, kita wis sinau sing ITN Studios primed kanggo unleash interpretasi chilling teka Oktober 2023.

Produksi wis siyap, kanthi syuting dijadwalake diwiwiti wulan ngarep ing Inggris. Louisa Warren, jeneng sing ora asing karo genre horor, bakal nganggo topi dual produser lan sutradara. Skenario kasebut minangka gagasan saka Harry Boxley, sing nulis naskah kanggo Maria Duwe Cempé Cilik. Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna, lan Danielle Scott disetel kanggo nguripake karakter ing layar.

Gambar Penggemar Midjourney: Evil Fairy Godmother

Warren nuduhake kasenengan dheweke kanggo novel iki njupuk crita sing wis dikenal, nyatakake yen iki minangka spin sing luar biasa unik ing Cinderella sing wis diwasa. Janji seri saka "Pancen nggegirisi kanthi tangane," dheweke njamin para penggemar narasi sing kebak gore yen lagi diobati karo retelling sing peteng iki.

Saiki, ora ana visual resmi sing kasedhiya. Gambar sing digunakake ing potongan iki, kalebu gambar sing ditampilake ing ndhuwur, minangka interpretasi penggemar sing mbayangake Cinderella kanthi tema horor. Tetep dirungokake kanggo nganyari nalika gambar resmi wiwit muncul.

Lan ana sing duwe! Apa sampeyan mikir babagan spin anyar sing nyenengake iki ing Cinderella? Apa sampeyan kepengin weruh dongeng klasik iki dadi ngipi elek getih? Nuduhake pikirane ing komentar ing ngisor iki.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

dhaptar

Lima Film Horor Paling Apik Kanggo Ngilangi Dina Peringatan Sampeyan

Published

on

Memorial Day dirayakake kanthi macem-macem cara. Kaya akeh rumah tangga liyane, aku wis ngembangake tradisiku dhewe kanggo liburan. Utamane yaiku ndhelikake saka srengenge nalika nonton Nazi dipateni.

Aku wis ngandika bab genre Nazisploitation ing Mbiyen. Nanging aja padha sumelang, ana akeh film iki kanggo mbukak watara. Dadi, yen sampeyan butuh alesan kanggo njagong ing ac tinimbang ing pinggir pantai, coba film kasebut.

Tentara Frankenstein

Tentara Frankenstein Poster Wayang

Aku kudu menehi Tentara Frankenstein kredit kanggo mikir njaba saka kothak. Kita njaluk ilmuwan Nazi nggawe nir kabeh wektu. Sing ora dideleng yaiku ilmuwan Nazi sing nggawe zombie robot.

Saiki sing bisa uga katon kaya topi ing topi kanggo sawetara sampeyan. Iku amarga iku. Nanging sing ora nggawe produk rampung kurang apik tenan. Separuh kapindho film iki minangka kekacoan sing paling dhuwur, mesthine kanthi cara sing paling apik.

Mutusake kanggo njupuk kabeh risiko bisa, Richard Raaphorst (Infinity Pool) mutusake kanggo nggawe film rekaman sing ditemokake ing ndhuwur kabeh kedadeyan. Yen sampeyan nggoleki popcorn medeni kanggo perayaan Memorial Day, bukak nonton Tentara Frankenstein.


Watu Setan

Watu Setan Poster Wayang

Yen pungkasan-wengi pilihan saka Saluran Sejarah kudu dipercaya, Nazi padha nganti kabeh jinis riset gaib. Tinimbang golek woh-wohan eksperimen Nazi, Watu Setan dadi kanggo woh rada luwih saka Nazi nyoba kanggo nyeluk dhemit. Lan jujur, apik kanggo dheweke.

The Devil's Rock takon pitakonan sing cukup langsung. Yen sampeyan sijine setan lan Nazi ing kamar, sing ROOT kanggo? Jawaban iki padha kaya biasane, njupuk Nazi, lan tokoh liyane mengko.

Sing paling laris film iki yaiku nggunakake efek praktis. Gore rada entheng ing siji iki, nanging ditindakake kanthi apik. Yen sampeyan wis tau pengin nglampahi Memorial Day rooting kanggo setan, go watch Watu Setan.


Trench 11

Trench 11 Poster Wayang

Iki angel kanggo aku njagong amarga ndemek fobia sing sejatine. Pikiran cacing sing nyusup ing njero awakku nggawe aku pengin ngombe pemutih. Aku wis ora iki freaked metu wiwit aku maca Pasukan by Nick Cutter.

Yen sampeyan ora bisa ngomong, aku seneng efek praktis. Iki soko sing Trench 11 ora luar biasa uga. Cara nggawe parasit katon realistis isih nggawe aku lara.

Plot kasebut ora ana sing khusus, eksperimen Nazi ora bisa ditindakake, lan kabeh wong bakal mati. Iki minangka premis sing wis kita deleng kaping pirang-pirang, nanging eksekusi kasebut kudu dicoba. Yen sampeyan nggoleki film sing ora apik kanggo njaga sampeyan saka hotdog sing isih ana ing Dina Peringatan iki, bukak tonton Trench 11.


Kapal Getih

Kapal Getih Poster Wayang

Ok nganti saiki, kita wis nutupi zombie, setan, lan cacing robot Nazi. Kanggo owah-owahan apik saka kacepetan, Kapal Getih menehi kita vampir Nazi. Ora mung iku, nanging prajurit sing kepepet ing prau karo vampir Nazi.

Ora jelas manawa para vampir kasebut sejatine Nazi, utawa mung kerja bareng karo Nazi. Salah siji cara, iku mbokmenawa bakal wicaksana kanggo jotosan munggah kapal. Yen premis ora ngedol sampeyan, Kapal Getih nerangake karo sawetara daya lintang konco.

Pagelaran dening Nathan Philips (Wolf Creek), Alyssa Sutherland (Bangkit Mati Ala), Lan Robert Taylor (Ing Meg) tenan ngedol paranoia film iki. Yen sampeyan penggemar saka klasik ilang Nazi emas trope, menehi Kapal Getih cobi.


Panguwasa

Panguwasa Poster Wayang

Ok, kita loro ngerti sing iki ngendi dhaftar bakal mungkasi. Sampeyan ora bisa duwe binge Memorial Day Nazisploitation tanpa kalebu Panguwasa. Iki minangka krim saka potong nalika nerangake film babagan eksperimen Nazi.

Ora mung film iki duwe efek khusus sing apik, nanging uga nampilake para pemain bintang kabeh. Bintang film iki Jovan Adepo (Menenga ing), Wyatt Russel (Black Mirror), Lan Mathilde Olivier (Bu Davis).

Panguwasa menehi kita sak klebatan menyang carane gedhe sub-genre iki bisa tenan. Iku campuran sampurna saka suspense ing tumindak. Yen sampeyan pengin ndeleng apa Nazisploitation katon nalika diwenehi mriksa kosong, bukak nonton Overlord.

Continue Reading

Film

Trailer 'Wedi Wong Kahuripan' Nyedhiyakake Rencana Seram Karakter

Published

on

kahuripan

Wedi Wong Kahuripan nggawa kita bali menyang klasik HG Wells lan njupuk sawetara kamardikan ing sadawane dalan kanthi nambah sawetara twists, dadi, lan mesthi liyane getihen. Mesthine, Universal Monsters uga nggabungake karakter Well menyang barisan makhluk. Lan ing sawetara cara aku pracaya asli Wong sing ora katon film dadi karakter paling monstrous antarane dracula, Frankenstein, wong wolf, etc ...

Nalika Frankenstein lan Wolfman bisa uga dadi korban sing disiksa saka tumindake wong liya, Wong sing ora katon nindakake iku kanggo awake dhewe lan dadi kepengin banget karo asil lan langsung golek cara kanggo nggunakake kahanan kanggo break hukum lan pungkasanipun matèni.

Sinopsis kanggo Wedi Wong Kahuripan kaya ngene:

Adhedhasar novel klasik dening HG Wells, randha Inggris enom ngungsi kanca sekolah kedokteran lawas, wong sing ora katon. Nalika pamisahan saya mundhak lan kewarasane, dheweke duwe rencana kanggo nggawe pamrentahan pembunuhan lan teror ing saindenging kutha.

Wedi Wong Kahuripan lintang David Hayman (Bocah ing Piyama Belang), Mark Arnold (Teen Wolf), Mhairi Calvey (Braveheart), Mike Beckingham (Truth Seekers). Film iki disutradarai déning Paul Dudbridge lan Ditulis déning Phillip Daay.

Film kasebut teka ing DVD, digital lan VOD wiwit tanggal 13 Juni.

Continue Reading

Pitakonan

'The Wrath Of Becky' - Wawancara karo Lulu Wilson

Published

on

Lulu wilson (Ouija: Origin of Terror & Annabelle Creation) bali menyang peran Becky ing sekuel amarga metu ing bioskop tanggal 26 Mei 2023, Bebendune BeckyBebendune Becky mung minangka apik minangka sawijining leluhur, lan Becky ndadekke persil saka pain lan kasangsaran nalika dheweke ngadhepi mati marang sing paling awon saka awon! Siji pawulangan sing kita sinau ing film pisanan yaiku ora ana sing kudu ngganggu nesu batin bocah wadon! Film iki ora nguciwani, lan Lulu Wilson ora nguciwani!

Lulu Wilson minangka Becky ing film aksi / thriller / medeni, THE WRATH OF BECKY, rilis Distribusi Quiver. Foto duweni saka Distribusi Quiver.

Originally saka New York City, Wilson miwiti debut film ing film thriller peteng Jerry Bruckheimer Ngluwari Kita Saka Ala ngelawan Eric Bana lan Olivia Munn. Ora suwe, Wilson pindhah menyang Los Angeles kanggo kerja minangka seri biasa ing komedi hit CBS The Millers kanggo rong mangsa.

Ngobrol karo bakat enom lan mbesuk iki sing wis ngetrapake jejak dheweke ing genre medeni sajrone sawetara taun kepungkur pancen apik banget. Kita ngrembug evolusi karakter dheweke saka film asli menyang film kapindho, apa kaya nggarap kabeh BLOOD, lan, mesthine, apa kerjane karo Seann William Scott.

"Minangka cah wadon cilek dhewe, aku golek sing aku dadi saka kadhemen kanggo panas ing kaya rong detik, supaya iku ora super angel kanggo tunyuk menyang sing ..." - Lulu Wilson, Becky.

Seann William Scott minangka Darryl Jr ing film aksi / thriller / medeni, THE WRATH OF BECKY, rilis Distribusi Quiver. Foto duweni saka Distribusi Quiver.

Ngaso, lan nikmati wawancara karo Lulu Wilson saka film anyar dheweke, Bebendune Becky.

Ringkesan Plot:

Rong taun sawisé dheweke lolos saka serangan kasar marang kulawargane, Becky nyoba mbangun maneh uripe ing perawatan wanita sing luwih tuwa - roh kerabat sing jenenge Elena. Nanging nalika klompok sing dikenal minangka "Wong Noble" mlebu omah, nyerang, lan njupuk asu sing ditresnani, Diego, Becky kudu bali menyang cara lawas kanggo nglindhungi awake dhewe lan wong sing ditresnani.

*Fitur Gambar Foto duweni saka Distribusi Quiver.*

Continue Reading