Sambungake karo kita

Film

Film Medeni Mung Ditambahake ing Netflix, Anyar lan Lawas

Published

on

Wong njupuk vampir sing crawling ing tangan loro.

Apa ukuran katalog film-film kasebut saiki, luwih saka 4000? Tegese yen sampeyan ngenteni siji menit nggoleki saben judhul Netflix Apa sampeyan wis meh telung dina. Yen iku film medeni sampeyan lagi looking for sing tugas daunting, utamané yen sampeyan lagi looking for soko anyar.

Netflix nindakake tugas sing cukup apik kanggo ngandhani "Apa sing Anyar" utawa "Mentas Ditambahake" (apa wae tegese), nanging kita bakal njupuk langkah luwih maju lan dhaptar sing paling anyar. film medeni sing wis ndharat ing pita genre liwat sawetara minggu kepungkur, kalebu siji nempel ana iki.

Uga, judhul iki dijupuk saka versi AS.

Film medeni mung ditambahake menyang Netflix:

Day Shift (2022) mudhun tanggal 12 Agustus.

Iku adoh saka Ray or Dreamgirls kanggo Foxx, nanging Shift dina iku nyetel wong bali menyang oyod tumindake. Elinga film iki saka wong-wong ing mburi John Wick dadi nyana iku over-the-top, getih, lan banyolan.

Foxx saiki nggarap sawetara materi sing cocog kanggo bocah-bocah lan drama diwasa, kalebu crita urip Mike Tyson, mula ayo lungguh, santai lan nikmati film sing paling populer wiwit saiki. Baby Driver.

Sinopsis: Bapak sing kerja keras lan kerah biru sing mung pengin nyedhiyakake urip sing apik kanggo putrine sing umur 8 taun sing cepet-cepet. Pakaryan reresik blumbang San Fernando Valley minangka sumber penghasilan nyata: mburu lan mateni vampir.

The Wretched (2019)

Kadhangkala, film indie sing duwe pengaruh paling gedhe. Saka Halloween nganti Kegiatan Paranormal, anggaran sing winates katon minangka sutradara sing paling apik. Njupuk thriller supernatural sing medeni iki Wong ala. Kok kenyang medeni moody, balung bungkus gelembung snapping, lan corak sing bisa uga ora katon teka, film iki minangka serem lagi teka.

The Pierce Brothers ngarahake chiller tegang iki lan kita eagerly ngenteni gaweyan sabanjuré. Nanging, IMDb durung duwe apa-apa. Kita bisa njaluk terusan kanggo Wong ala yen kita begja, nanging iku mung angen-angen.

Sinopsis: Bocah cilik sing nakal, berjuang karo pegatan wong tuwane, ngadhepi penyihir sing umure sewu taun, sing manggon ing sangisore kulit lan dadi wanita ing jejere.

Umma (2022)

Utawa: Edan, Kesurupan Asia. Saka omah produksi saka Sam Raimi, Umma iku film memedi efektif karo mung skosh saka J-horor. Film kasebut cukup apik ing box office nanging pancen njupuk VOD. Yen sampeyan ora pengin mbayar $ 20 kanggo akses awal menyang judhul iki, sampeyan bisa uga seneng ngerti yen saiki ana ing Netflix - amarga ora ana tembung sing luwih apik - free!

Iki minangka judhul sing cocog kanggo pemindai sing luwih akeh wektu ndeleng judhul sing nonton. Iku adikodrati, serem lan duwe Sandra Oh!

Synopsis: Amanda lan putri urip sepi ing farm Amérika, nanging nalika Sisa ibu estranged teka saka Korea, Amanda dadi Angker dening wedi dadi ibune dhewe.

Mantra (2022)

Kanggo sampeyan sing adoh saka film sing kudu diwaca, sampeyan bakal ilang Mantra amarga wis dijuluki. Iki wis ana ing ndhuwur dhaptar penggemar minangka salah sawijining sing paling apik ing 2022. Dene genre rekaman sing ditemokake bisa dimainake (ehem, dashcam!), Incantation bener ndadekake pangertèn ing nggunakake dijupuk film mentah.

Kabeh ing dhaftar iki, nyimpen kanggo Shift dina amarga durung metu, Mantra iku adoh paling medeni. Kajaba iku, ana kutukan yen sampeyan nonton. Meta!

Sinopsis: Enem taun kepungkur, Li Ronan dikutuk sawise nglanggar tabu agama. Saiki, dheweke kudu nglindhungi putrine saka akibat saka tumindake.

The Mist (2007)

Paling pungkasan kondhang mbokmenawa ing kabeh filmdom, Ing Mist ora wedi, ya…Apa wae! Malah Stephen King, penulis materi sumber kesengsem, lan sengit kabeh! Ing ngisor iki ana adaptasi King lan ana gedhe Adaptasi King: Penebusan Shawshank, The Green Mile, Kasusahan, lan Ing Mist.

Aja kesusu karo serial televisi anyar, tetep karo sing asli.

Sinopsis: Badai aneh ngeculake spesies makhluk sing ngelak getih ing kutha cilik, ing ngendi sekelompok warga cilik mlebu ing supermarket lan perang kanggo urip.

Vampir John Carpenter's (1998)

Elingi nalika John Carpenter mung katahan ing klasik teka? Banjur dheweke wiwit nindakake perkara aneh kaya Pangeran Peteng, Memedi Mars, Lan Bangsal. Nang endi wae ing antarane gelar kasebut, dheweke menehi kita drakula. Nanging sing paling apik babagan Carpenter yaiku rewatchability. Malah film sing paling awon, yen sampeyan mikir babagan iki, luwih apik tinimbang film sing kita deleng saiki. Sampeyan bisa nyoba teori kasebut dina iki ing Netflix yen pengin.

Synopsis: Mbalekake saka ambush sing matèni kabeh tim, pembantai vampire kudu njupuk peninggalan Katulik kuna sing, yen angsal dening drakula, bakal ngidini kanggo lumaku ing suryo srengenge.

Blair Witch (2016)

Saklajengipun, Buku Bayangan: Blair Witch 2 duwe stan, nanging ayo padha ngadhepi iku sawetara lan adoh antarane. Tinimbang njupuk rute sing rumit, Blair Witch dadi kepenak lan biasane nyritakake crita sing padha karo sing pertama, nanging kanthi nganyari. teknologi. Ngomong babagan prequel. Nanging iki bisa digunakake sanajan ana cacat turunan lan malah bisa menehi rasa wedi sing asli. Cukup ora mbayar manungsa waé kanggo corak lan fokus ing teror.

Sinopsis: Sawise nemokake video sing nuduhake apa sing diyakini minangka adhine Heather sing wis ilang, James lan kanca-kancane menyang alas sing diyakini didunungi dening Blair Witch.

Film Medeni Liyane Ing Netflix Sing Disaranake

Yen sampeyan wis ndeleng film ing ndhuwur utawa isih goleki soko anyar, kita duwe sawetara saran kanggo sampeyan. Kemungkinan sampeyan wis ndeleng umume, nanging mung yen, ayo ngelingake sampeyan babagan sawetara sing mung mudhun ing platform.

IT (2017)

Nganyari iki menyang Novel King kanthi jeneng sing padha bisa uga luwih apik tinimbang miniseri wiwit taun 1990. Nanging amarga saiki teknologi kasebut luwih maju. Ana kabebasan tartamtu sutradara njupuk karo materi sumber, nanging ora mengaruhi kualitas sakabèhé saka film.

Yen sampeyan durung ndeleng adaptasi saka buku iki, ora apa-apa amarga iku pengalaman sing beda, lan isih bisa ngadeg dhewe.

Ing mangsa panas 1989, saklompok bocah-bocah sing dibully nggabung kanggo numpes monster sing ganti wujud, sing nyamar dadi badut lan mangsa anak-anak Derry, kutha cilik Maine.

Game Over (2019)

Aneh. Iki sing aneh. Nanging sing mung nggawe menarik. Kita kudu ngakoni yen durung nonton iku durung, supaya kita ninggalake kanggo sampeyan sing maca, supaya kita ngerti yen iku worth sembarang bagean wektu kita.

Sinopsis: Wong wadon nyctophobic kudu nglawan dhemit batine supaya bisa urip ing game sing diarani urip.

Brahms: The Boy II (2020)

Apa sing pertama pancen butuh sekuel? Ketoke lan sampeyan bisa nonton ing Netflix saiki. Melu dolanan boneka sing serem, Boy ana thriller subtle karo overtones adikodrati. Ing sekuel iki, apa boneka kasebut urip? Apa iku kesurupan? Apa persis sing kedadeyan? Aja ngrusak.

Sinopsis: Sawise kulawarga pindhah menyang Heelshire Mansion, putrane sing enom banjur kekancan karo boneka sing kaya urip sing diarani Brahms.

Lan iku mau film medeni ditambahake menyang Netflix. Tetenger kaca iki nalika kita nganyari kanthi rutin.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Film

'Aku Ngerti Apa sing Sampeyan Tindakake Musim Panas Terakhir' Njaluk Sekuel Bonafide Kanthi Legacy Leads

Published

on

Kanthi kabeh rigamarole reboot 90-an sing kedadeyan ing bioskop medeni saiki, bisa uga ora kaget yen thriller sing ditresnani pungkasane entuk sekuel langsung sing pantes.

The slasher 1997 Aku ngerti apa sing sampeyan lakoni ing musim panas pungkasan iku salah siji saka guilty pleasures sing kelet karo sampeyan mung cukup dawa kanggo sampeyan pengin nonton maneh saben-saben, lan saiki katon kaya bab liyane. Kajaba iku, loro timbal, Jennifer Love Hewitt lan Freddie prinze jr, ana ing rembugan kanggo reprise peran sing.

Direktur JEnnifer Kaytin Robinson (Nggawe Revenge) kabaripun njupuk setir ing siji iki.

Sanajan durung ana sing bisa dikonfirmasi, deadline nglaporake manawa Neal H. Moritz bisa bali dadi produser, karo Leah McKendrick nggawe skenario. Scream penulis Kevin Williamson nulis film pisanan.

Sony durung konfirmasi rincian babagan proyek kasebut.

Amazon nyoba tangane ing adaptasi seri asli, nanging susah sing nyoba rampung ing gagal sawise mung siji mangsa.

Ing asline, saklompok kanca wis sumpah kanggo rahasia sawise hit-lan-mbukak sing ora sengaja nyerang wong kesandhung menyang dalan pesisir sepi. Dheweke bisa njaga rahasia nganti pirang-pirang taun nganti siji-siji dadi korban wong edan sing nyekel pancing sing bisa uga ora ngerti apa sing ditindakake.

Sekuel 1998 sing gagal Aku Ngerti Apa Apa Sampeyan Panas Paling Panas mbintangi Hewitt lan Prinze Jr. lan banjur film katelu sing ora ana hubungane, Aku Bakal Ngerti Apa Sampeyan Liwat Musim Panas (2006) dirilis kanthi ora ana penghargaan.

deadline uga laporan sing film anyar iki, akeh kaya sawijining Scream seduluré, bakal weruh karakter warisan dikenalaké kanggo anyar ing bab paling anyar iki.

Kita bakal tetep dikirim nalika crita iki berkembang.

Continue Reading

Film

Keanu Reeves Bakal Bali Minangka 'Constantine' ing Sekuel Sutradara Francis Lawrence

Published

on

Keanu Reeves pungkasanipun bakal bali minangka John Constantine ing film sing disutradarai dening Francis Lawrence sepisan maneh. Deadline laporan yen film anyar wis diwenehi lampu ijo. Film pisanan metu ing taun 2005 lan ngenalake versi DC sing beda banget Hellblazer John Constantine.

Keanu Reeves menehi komentar umum pisanan babagan Konstantin 2 arep menyang pembangunan ing Warner Bros wiwit woro-woro pungkasan taun.

Reeves nerangake manawa dheweke seneng main peran ing film pisanan, kanthi guyon manawa dheweke mirip karo karakter titular saka film kasebut. Oliver Twist ing takon studio "Apa aku bisa njaluk liyane?"

"Aku ora ngerti yen iki urusan sing durung rampung nanging mesthi dadi peran sing daktresnani. Lan aku panginten Francis Lawrence, direktur, nindakake karya apik tenan. Aku seneng main karakter kasebut, lan aku seneng banget karo film kasebut. Aku kaya, [nganggo swara Oliver Twist] 'Apa aku bisa njaluk liyane?'”

Constantine 2 dening diamonddead-Art

Iki ketoke dadi obrolan biasa ing antarane Reeves lan Warner Bros., kanthi studio kasebut kanthi rutin ujar ora kanggo panjaluke:

"Aku terus takon meh saben taun. Aku bakal kaya, 'Aku bisa please?' [lan] padha kaya, 'Ora, ora!'”

Sawise studio pungkasanipun ngandika "Yakin" lan greenlit terusan, Reeves lan tim cepet tak bisa lan saiki "Mung wiwit nyoba lan nggawe crita."

Reeves ora bisa nahan kasenengane, nggawe jelas yen dheweke bakal "Coba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut" nggawe film iki sanajan kabeh alangan ing dalan:

“Dadi seru. Iku meh kaya papan kanggo dolanan mbukak sing kita ngarep-arep bisa cook soko munggah lan muter ing, lan aku guess metu saka dolanan lan nyiyapake meal. Nanging aku ngarep-arep, lan muga-muga bisa kedadeyan. Sampeyan ora ngerti kepiye kedadeyane. Nanging aku mesthi bakal nyoba paling apik kanggo nyoba lan mujudake impen kasebut.

The Constantine sekuel bakal disutradarai dening Lawrence lan diprodhuksi dening Bad Robot karo JJ Abrams lan Hannah Minghella. Plus, Akiva Goldsmith disetel kanggo nulis.

Sajrone pirang-pirang taun wiwit diluncurake Constantine ing taun 2005, Matt Ryan main versi pirang pirang, demonologist Inggris kanggo seri NBC sing cendhak. Ryan uga wis menehi swara karakter ing film animasi uga nggambarake karakter ing spinoff kanggo donya DC liyane kayata Legenda Besok.

Sinopsis kanggo Constantine tindak kaya iki:

Minangka slamet lampus, pamburu setan John Constantine (Keanu Reeves) wis secara harfiah menyang neraka lan bali - lan dheweke ngerti yen dheweke mati, dheweke entuk tiket siji-cara menyang alam Iblis kajaba dheweke bisa entuk kekarepan sing cukup kanggo mendaki tangga Gusti Allah. swarga. Nalika mbantu polisi wanita Angela Dodson (Rachel Weisz) nyelidiki kembar identik dheweke bunuh diri, Constantine kejiret ing plot gaib sing nglibatake pasukan setan lan malaikat. Adhedhasar komik DC/Vertigo "Hellblazer".

Swara taun kita wis krungu buzz babagan bisa Constantine terusan kaping pirang-pirang, tanpa semangat nyata ing mburi sparks. Dadi, mesthi nyenengake kanggo ndeleng film kasebut bener-bener maju.

Tetep dirungokake kanggo liyane Keanu Constantine rincian.

Continue Reading

Film

'The Barn Part II' Nampa Rilis Blu-Ray.

Published

on

Seger saka sirkuit festival kanthi menang kalebu Fitur Horror Paling Apik ing Festival Film Nightmares lan Aktris Pendukung Paling Apik ing Festival Film Genre Blast, sekuel saka slasher retro 2016 wis bali ing Kandang Bagian II.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Aku bungah kanggo ndeleng terusan saka Justin M. Seaman 2016 Lumbung saiki nampa rilis media fisik sing pantes, Kandang Bagian II (2022), sing saiki kasedhiya ing Amazon.

Sara Barnhart (Linnea Quigley) Kandang Bagian II. Courtesy saka Nevermore Productions.

Film iki njupuk Panggonan sawise asli, amarga wis telung taun wiwit Michelle (Lexi Dripps) oncat saka acara ing Wheary Falls. Nanging, dheweke isih bingung karo pitakonan apa sing kedadeyan karo Sam lan Josh (Mitchell Musolino lan Will Stout) lan kanca-kanca liyane sing ilang ing wayah wengi Halloween. Saiki ing kuliah, Michelle lan kanca paling apik Heather (Sable Griedel) ditugasake ing omah angker Gamma Tau Psi taunan. Sayange kanggo Michelle, sawetara trick-or-treater sing ora diundang saka jaman biyen teka nuthuk…lan wektu iki, dheweke wis nggawa kanca-kancane…

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

Lumbung Bagian II iDiiseni karo macem-macem kapribaden, aktor, lan aktris horor sing wis kita tresnani sajrone pirang-pirang taun, kalebu Ari Lehman (Jason Voorhees saka Ana ing 13th), Linnea Quigley (Wengi Dhemit), Joe Bob Briggs lan Diana Prince alias Darcy the Mail Girl (Shudder's Drive-In Pungkasan), Lloyd Kaufman (The Avenger Beracun), lan Doug Bradley (Pinhead saka Hellraiser).

Ditilik dening trailer, sekuel kasebut katon kaya estetika 80s sing padha karo asline lan nyerep ing swasana Halloween, menehi efek praktis saka direktur lan tim sing semangat. Aku looking nerusake kanggo mriksa siji iki metu.

Priksa trailer ing ngisor iki.

Kandang Bagian II Courtesy saka Nevermore Productions.

A mlebu LE Slip Cover Blue Ray uga kasedhiya saka Lumbung Toko Dagang saka Scream Team Releasing!

Continue Reading