Home Warta Hiburan Ngeri Pemeran 'Flatliners' 1990: Apa Karirane Urip?

Pemeran 'Flatliners' 1990: Apa Karirane Urip?

by Piper St. James

Kanthi anyar Flatliners trailer kanggo sekuel kanthi jeneng sing padha bubar dirilis, kita kepengin weruh apa sing kedadeyan karo limang anggota asli saka klasik kultus 1990? Apa karier wis berkembang, utawa wis… ya, dakkandhakake… flatline?

Kiefer Sutherland: Nelson Wright

Hasil gambar kanggo kiefer sutherland

Aku pikir aman yen kita kabeh ngerti karier Kiefer Sutherland wis sukses urip wiwit dirilis Flatliners. Film iki ora nggawe karir utawa ngrusak, amarga jenenge kondhang ing antarane para penggemar genre saka lakon ing 1987 Anak lanang Ilang minangka David vampire.  Nanging, iki nambah resume sing dawa lan apik banget kanggo karakter sing apik lan eksentrik. Sajrone taun 1990-an, Sutherland njupuk peran penting ing film budget gedhe, terus nambah karir. Ora bakal dadi wong liya sing kurang apik, Sutherland terus dadi bintang ing serial televisi sing diakoni kanthi kritis 24 sing urip wolung musim nalika Sutherland nggambarake pria terkemuka Jack Bauer. Seri mini tambahan 12 episode dibangkitake maneh 4 taun sawise musim pungkasan rampung. Sampeyan saiki bisa ndeleng Sutherland ing ABC Survivor Ditunjuk  ing peran Presiden Amerika Serikat ing pungkasan musim gugur iki amarga terus ing musim kaping loro ing jajaran musim gugur jaringan.

Julia Roberts: Rachel Manus

Asil gambar kanggo julia roberts

Julia Roberts katon ora wis tuwa wiwit jamane wiwit suwene Flatliners, uga ora duwe karir. Wis misuwur ing Hollywood amarga rambut abang sing ireng, luwih gedhe tinimbang kepribadian, lan kemampuan akting sing paling dhuwur, bintang cilik kasebut wis duwe Globe Emas ing sabuk saka magnolias steel nalika gabung karo film sci fi / horor. Sajrone taun 1990an lan paruh pertama dasawarsa sabanjure, dheweke dadi aktris sing dibayar paling dhuwur ing Hollywood, mula jenenge ditambahake ing klasik sci fi / kultus horor mesthi ora lara. Wiwit dheweke Flatliners dina dheweke mung dadi luwih sukses karo karir film kalebu judhul kayata Mona Lisa Smile, Erin Brockovich, Lan Mangane ndedonga. Pilihan aktinge ora nate dadi salah sawijining jinis utawa genre, lan pilihan skrip dheweke tetep dadi perhatian. Bubar iki Roberts ngumumake proyek televisi pertamanya sing bakal disiarake ing HBO mengko musim panas kanthi irah-irahan Dina iki bakal Beda, adhedhasar novel Maria Semple kanthi judhul sing padha.

Kevin Bacon minangka Dave Labraccio

Asil gambar kanggo kevin bacon

Kevin Bacon kudu dadi dewa-dewa sing bakal katon enom nganti saiki! Sanajan duwe peran sugih sing luwih diwasa lan konten sing nggambarake luwih saka sing apik, katon durung umur wiwit dheweke Flatliner dina. Bacon miwiti karir karo film sing nampilake kesenengan sing gampang lan komedi. Dheweke debut ing Omah Kewan Lampoon Nasional, nanging ngetutake peran cilik ing sinetron televisi. Nganti taun 1984, aktris enom kasebut pungkasane main kinerja pertama ing Sikil sikil, film sing dadi emas box office. 1990 minangka taun gedhe kanggo Bacon ing genre sci fi / horor Flatliners lan tremors dirilis.
Para penggemar Genre banjur nyambung dheweke karo penampilan awal taun 1980-an Ana ing 13th film lan ora lali jenenge. Nyatane, ora akeh wong sing duwe. Karire wis rame banget lan perane nggawe dheweke kontak karo akeh aktor ing kabeh genre sing diciptakake game sepele 'Enam Derajat Kevin Bacon'.
Duwe hubungan gedhe karo genre fiksi medeni lan ilmiah, Bacon ujar ing 2015 dheweke bakal seneng bali menyang tremors franchise.

William Baldwin: Joe Hurley

Hasil gambar kanggo william baldwin

Lair ing kulawarga Baldwin, sadurunge wis ditemtokake, William bakal dadi selebriti, nanging aktor iki pisanan ditemokake minangka model Calvin Klein.  Flatliners minangka gambar utama nomer loro, sing apik banget amarga kabeh pemeran bintang sing ditindakake uga wis mantep. Dheweke banjur nonton film kayata Backdraft karo Kurt Russel lan Silver karo Sharon Stone, sing menangake Penghargaan Film MTV kanggo Pria Paling Dikepengini. Dheweke banjur pindhah menyang thriller sci fi virus karo Jamie Lee Curtis. Dina-dina iki Baldwin wis bouncing ing sirkuit tv sing nindakake acara kayata Hawaii Lima-0 ing CBS lan dibintangi bareng 30 Rock bareng adhine Alec.

Oliver Platt: Randy Steckle

Asil gambar kanggo oliver platt

Kaya pacare karo William Baldwin, nalika semana Flatliners Oliver Platt ora kondhang dadi 3 mitra main liyane; Sutherland, Bacon, lan Roberts. Pengalaman sadurunge ing film diwatesi, nanging wiwit dibangun lan diwiwiti taun-taun sabanjure. Dheweke njupuk peran sing loro banget kayata Wayahe Mateni, uga sing luwih eksentrik, kaya watake ing Lake Placid. Dheweke banjur entuk pujian amarga peran televisi Russell Tupper Huff  sing ditayangake 2004-2006. Mbagi karir ing antarane film, televisi, lan uga Broadway, Oliver Platt mesthi golek cara supaya jenenge tetep relevan. Saiki sampeyan bisa ndeleng dheweke minangka karakter Dr. Daniel Charles ing pirang-pirang acara televisi ing Chicago PD  alam semesta kalebu; Chicago PD, Chicago Fire, Kehakiman Chicago, lan Chicago Med. 

Wsalah sawijining karakter sing kepungkur bakal bali menyang Flatliners terusan, waca kene! Ing Flatliners sekuel bakal diluncurake ing bioskop tanggal 27 September 2017.

Related Posts

Translate »