Sambungake karo kita

Games

Funko Kudu Nyewa Perusahaan Iki Kanggo Nggawe Pops Horror!

Published

on

Silvermoon Custom Pops punika storefront media sosial populer, nawakake Pops digawe khusus, lan padha luar biasa. Nalika nerangake Koleksi DIY, produk pungkasan ora mesthi rinci utawa polesan. Nanging Silvermoon kayane nindakake kanthi bener. Kanthi luwih saka 5K pengikut ing Facebook lan 2K ing Tik Tok, perusahaan iki cepet-cepet adol barang-barange lan gampang dingerteni sebabe.

iHorror ora ana hubungane karo Silvermoon, kajaba kita ngapresiasi lambang medeni. Kita uga tresna Gawan saka Lampu LED kang Funko perancang isih ora ngenali minangka titik sade.

Nggawe karya miniatur iki dudu tugas cilik. Proyek kasebut mbutuhake tenaga kerja manual sing bisa uga larang. Nyatane, regane ora kasedhiya kanggo umum, mula sampeyan kudu DM artis langsung.

Isih duwe potongan siji-saka-a-jenis bisa uga worth saben sen. Deleng sawetara kreasi Silvermoon ing ngisor iki. Kita uga kalebu sawetara video kanggo nampilake efek LED lan cemlorot ing karya seni sing apik banget iki.

Camp Crystal Lake / Jason

saw

@silvermooncustompops #fyp #funko #sawang #Billy #jigsaw #pangaturan ♬ Suspense, medeni, piano lan kothak musik - takaya

Omah Freddy

Silvermoon Custom Pops

Omah Michael Myer

Silvermoon Custom Pops

Sugeng rawuh ing Prime Time Bitch/Nightmare ing Elm Street 3

@silvermooncustompops #funko #freddykruger #adat #funkopop ♬ swara asli - Silvermooncustompops

LED Michael Myer kang House

@silvermooncustompops #funko #funkopop #michaelmyers #omahku #mlaku-mlaku #stirene #popvinyl #popvinylcustom #horror #movies #diorama #art #handmade ♬ Tema Halloween (Reprise) - Alan Howarth

Neon/Blacklight Omah Michael Myer:

Silvermoon Custom Pops

Trick 'r Nambani

Silvermoon Custom Pops

Chucky / Tiffany

Silvermoon Custom Pops

Nancy/Freddy Bathtub

@silvermooncustompops #anightmareonelmstreet #freddy #freddykrueger #funko #pop #popvinil #horror #film horor #viraltiktok #tiktok #handmade #art #artist #adat #selaras #pangaturan #popvinyl ♬ swara asli - Silvermooncustompops

Shining The

Yen sampeyan kasengsem ing tuku salah siji saka Pops iki, tekan menyang artis ing Facebook, Instagram or Tik Tok.

Klik kanggo Komentar
0 0 votes
Rating Artikel
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar

Games

'Mario Kart' Entuk Remake Dystopian Gritty Dibintangi Pedro Pascal

Published

on

Mario

Pedro Pascal lintang saka Suwene saka lagi arep menyang babak sabanjure ing video game dystopia minangka Mario. Bener, sampeyan. Mario Kart njupuk remake sing njupuk menyang dystopia gritty. SNL dadi tuan rumah Pascal ing akhir minggu lan ndeleng sketsa saya apik. Sing paling apik yaiku Mario Kart sketsa… lan sketsa LA Mushmouth.

Sketsa SNL reimagines donya saka Mario Kart minangka donya numpes dening Bowser. Nanging, isih nelpon Mario metu saka pensiun kanggo njupuk Putri Peach mudhun versi agawe saka Rainbow Road. "Ayo."

Kabeh iku gumbyang salah siji saka momen standout teka saka Mario lan Peach arep golek bantuan saka Luigi sing padha kesandhung marang ing Luigi kang Mansion.

Ora arep ngapusi, Aku bakal nonton neraka Absolute metu kabeh iki. Kowe piye? Ayo kita ngerti ing komentar.

Continue Reading

Games

'Warisan Hogwarts' ngidini sampeyan dadi ala lan nggawe telung kutukan sing ora bisa diapura

Published

on

Hogwarts

Warisan Hogwarts wis kabeh manungsa waé kita. Maksudku, kabeh. Spek lan rincian kanggo game kasebut terus diluncurake lan saben detail nggawe kita kelangan pikirane amarga akeh banget. Informasi paling anyar sing nggegirisi ing kaos kaki kita yaiku sampeyan bakal bisa nyipta Tiga Kutukan sing Ora Bisa Diampuni. Iki minangka sing ora-ora gedhe ing Hogwarts kaya sing sampeyan ngerti. Dumbledor pancen ora bakal nyetujoni.

In Warisan Hogwarts, sampeyan bisa dadi ala kaya sing dikarepake. Mesthi wae, kita ora ngerti kepiye nggunakake kutukan kasebut bakal mengaruhi karakter sampeyan ing game utamane amarga sampeyan bisa dadi Wisaya utawa Penyihir Peteng. Telu kutukan iki minangka piala utama ing jagad Harry Potter kaya sing sampeyan kelingan.

Kutukan iki uga ora disinaoni ing Hogwarts, yen sampeyan milih sinau, sampeyan bakal kepeksa nemokake lan sinau ing njaba tembok Hogwarts. Nanging, yen sampeyan nemokake dheweke, sampeyan bakal diwenehi kawruh babagan Kutukan Mateni (Avada Kedavra), Kutukan Cruciatus (Crucio - nyiksa wong), lan Kutukan Imperius (Imperio - ngontrol wong).

Kathah kaya star Wars, Aku sing akeh wong sing arep kanggo muter minangka wong jahat. Kita kudu ngenteni kanggo ndeleng carane nggunakake mantra iki mengaruhi karakter sampeyan liwat wektu lan carane ngganti iku. Iki minangka misteri gedhe liyane. Ing wayahe kita duwe pitakonan luwih akeh tinimbang jawaban. Nanging, kanthi game sing ana ing pojok, kita ngarep-arep bakal entuk jawaban kasebut.

Kita kasengsem kanggo mangerteni carane iki bakal mengaruhi narasi. Film-film kasebut nggawe kutukan dadi monumental. Nalika iku bakal kelangan kanggo nggunakake, Aku ngarep-arep ana sawetara Urut saka mekanik sing nggawe sampeyan ora pengin nggunakake ing reg, amarga iku babras sampeyan ing cara liyane. Mungkin iku njupuk adoh kabisan liyane, utawa Mungkin sampeyan kelangan kanca tartamtu utawa soko ing vena.

Hogwarts

Aku wis ndeleng mantra kasebut ing game kasebut lan asile peteng banget. Writhing ing pain lan njerit teka karo wilayah brutal kutukan Crucio. Tim ing Avalanche pancen nggawe sampeyan ngrasakake rasa lara nalika mantra kasebut. Game iki bakal ngidini sampeyan dadi ala kaya sing dikarepake lan aku ora sabar ngenteni wates kasebut.

Apa sampeyan seneng nggunakake telung kutukan sing ora bisa diapura? Apa sampeyan rencana main game kasebut minangka ala? Utawa sampeyan rencana arep nganggo dalan sing luwih entheng? Ayo kita ngerti ing bagean komentar.

Warisan Hogwarts teka ing PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox Series X lan Series S, Xbox One, Microsoft Windows wiwit 10 Februari.

Continue Reading

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

Published

on

dungeons

Trailer paling anyar kanggo Dungeons & Dragons: Kehormatan Antarane Maling bisa dadi salah siji saka rong arah. Bisa dadi serius banget Game of Thrones-kaya njupuk ing donya utawa dadi billy bodho lan muter kampanye; sing bakal padha karo sampeyan muter D & D mendem karo kanca-kanca. Film sing ditulis Chris McKay mutusake kanggo pindhah karo sing terakhir. McKay uga nulis, Ing film Lego kanggo menehi sampeyan idea saka carane iku master nggawe franchise ketoke mokal jeblugan. Dheweke katon wis nambah akeh liyane saka kapinteran lan pribadine kanggo siji iki. Asil ora bakal nggawe kabeh D & D penggemar seneng nanging mesthi digawe iki siji luwih seneng.

Ora ana cara sing bener kanggo nggawe a Dungeons lan Naga wayang. Game kasebut relatif marang pemain sing melu. Aku wis main pertandhingan serius hardcore lan aku wis main game wengi Taco Bell lan Vodka. Lan ora bakal ngapusi ing Taco Bell lan Vodka bengi tansah luwih nyenengake lan paweling. Uga, Hugh Grant. Sing kabeh… Hugh Grant.

dungeons

Sinopsis kanggo Dungeons lan Dragons: Kehormatan Antarane Maling kaya ngene:

"A maling nengsemake lan band saka petualang dipercaya nindakake heist epik kanggo njupuk peninggalan ilang, nanging iku dadi mbebayani awry nalika padha mbukak afoul saka wong salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ndadekke donya sugih lan semangat playful saka game roleplaying legendaris menyang layar amba ing ngulandara gumbyang lan tumindak-dikempalken."

Film iki dibintangi Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head lan Hugh Grant.

Siapke D20 mati nalika Dungeons lan Dragons: Kehormatan Antarane Maling teka ing bioskop 31 Maret.

Continue Reading