Home Warta Hiburan Ngeri Funk Halloween Nggawe Beetlejuice, Kerajinan Tangan, Hocus Pocus lan Liyane Kanggo Kolektor

Funk Halloween Nggawe Beetlejuice, Kerajinan Tangan, Hocus Pocus lan Liyane Kanggo Kolektor

by Anthony Pernicka

Funko Pop! wis ngeculake dhaptar koleksi koleksi anyar ing Musim Gugur 2020.

Saiki sampeyan wis bisa pre-order favorit ing toko iHorrorShop.com. Saben pre-order kasedhiya karo a Hadiah medeni gratis.

Kajaba iku, pre-order liwat iHorrorShop.com mlebu sampeyan kanggo menang salah sawijining kenangan kenangan horor sing otograpi. Autografis kalebu poster film sing ditandatangani saka pemeran The Craft, 8 × 10 foto sing ditandatangani Fairuza Balk kanthi COA, dibingkai Hocus Pocus poster seni ditandatangani saka pemeran kalebu Sarah Jessica Parker, Bette Midler, lan Kathy Najimy.

Plus LEBIH LANJUT!

Mangkene dhaptar Funko Pop ndhuwur! Musim gugur 2020 ngeculake:

Beetlejuice ngowahi Barbara lan Adam.

Kasedhiya kanggo pre-order ing kene.

Salah sawijining film favoritku wiwit taun 90an THE CRAFT!

Kasedhiya saiki kanggo pre-order yaiku versi Funko saka komitmen favorit kita:

NANCY, BONNIE, SARAH, ROCHELLE

Sampeyan bisa mesthekake yen entuk sadurunge adol dening pre-order ing kene.

Kanggo njaga tema para penyihir sing kita tresnani, Funko nggawa bali sadulur sing disenengi saiki kanthi pose.

Tambah Sanderson Sisters menyang koleksi sampeyan ing kene.

Kita seneng ndeleng Edward Scissorhands bali kanthi cetakan sing anyar, luwih rinci.

Kita seneng banget njupuk Movie Moment of Edward nganggo semak dinosaurus.

Sampeyan bisa njupuk barang siji iki ing kene.

Yen sampeyan ngerti manawa pengin kabeh koleksi Edward Scissorhands, kita duwe set kanggo sampeyan.

Kita duwe sawetara set winates sing nyakup kabeh variasi saka baris anyar.

Set iki kalebu edisi winates BAM lan eksklusif Walmart.

Entuk kabeh kene!

Killer Klowns saka Outer Space!

Yen sampeyan penggemar Disney, mula Halloween Mickey lan Minnie Funkos sing anyar iki kudune kudu Duwe!

Kita seneng banget kanggo nambah Funko Pop anyar 10 inci iki! kanggo koleksi kita!

Ora mung Funko Pop! baris sing metu karo sawetara koleksi medeni keren.

Tokoh SODA sing anyar lan misuwur banget Funko bakal duwe versi Pennywise lan Chase sing bakal dirilis.

Sampeyan bisa nyoba njupuk salah sawijining topik kasebut ing Topik Panas sing cedhak utawa sadurunge sampeyan wis prentahiHorrorShop.com

Njupuk dipikir ing toko kita, lan mriksa maneh asring, kanggo ndeleng item anyar sing wis dikirim!

Related Posts

Translate »