Home Warta Hiburan Ngeri Game Paranormal: Game Ngeruk Kucing

Game Paranormal: Game Ngeruk Kucing

by Waylon Yordania
12,886 views
Game Ngeruk Kucing

Sugeng Rawuh ing Game Paranormal ing iHorror, sampeyan nggawa sampeyan game sing paling apik lan paling apik saka Hall of Sleepover Past. (Oke, ora ana babar pisan, nanging swarane kepenak, bener?) Dina iki, kita saiki dakwiwiti Game Ngeruk Kucing.

Kaya pirang-pirang game kasebut, angel ditrapake persis ing wiwitane, nanging duwe daya tarik lan "bebaya" dhewe. lan mesthi entuk papan ing dhaptar game paranormal favorit.

Jeneng sulih kanggo Game Ngeruk Kucing:

Gumantung saka lokasi sampeyan ing jagad iki, Game Ngeruk Kucing uga dikenal minangka Goresan Kucing Ireng lan Goresan Kucing.

Perlengkapan:

Mung bantal sing kepenak

Jumlah Pemain:

Sampeyan kudu paling ora rong wong kanggo main Game Ngeruk Kucing.

Carane kanggo muter:

Miwiti:

Kaloro pemain utama ing game kasebut yaiku Storyteller – ya, sampeyan kudu crita sethithik – lan Korbane.

Yen ana luwih saka rong wong ing ruangan kasebut, liyane kudu lungguh kanthi tenang. Yen cukup kanggo nggawe, wenehi bunder ngubengi Crito lan Korban, nanging maneh, kuncine supaya sampeyan tenang banget nalika game kasebut diputer.

Para Pendongeng crita kudu lenggah ing sikil kanthi bantal ing pangkon lan Korban kudu nyelehake ing punggung, nyelehake sirahe ing bantal.

Nalika kamar wis rampung, Pendongeng kudu alon-alon lan nyenengake wiwit nyuwek candhi Korbane nalika maca salah siji saka rong crita ing ngisor iki sing ditemokake ing Singidaken lan Pateni Wiki.

Crita # 1:

Biyen ana wanita tuwa sing duwe kucing.
Kucing kasebut apik banget.
Meow lan purred.
Ing sawijining dina, kucing kasebut ketabrak mobil lan tiwas.
Gores Kucing, Gores Kucing, Gores Kucing.

Wanita tuwa mau entuk kucing anyar.
Kucing kasebut ala banget.
Disisih lan dicakar.
Gores Kucing, Gores Kucing, Gores Kucing.

Ing sawijining dina, kucing kasebut ketabrak mobil lan tiwas.
Wong wedok tuwa mau ora gelem golek kucing maneh.
Gores Kucing, Gores Kucing, Gores Kucing.

Crita # 2:

Sampeyan mlaku liwat gang peteng nalika wengi.
Sampeyan mung siji ing kana.
Lemahé udan udan.
Gg kasebut diisi komplong lan uwuh.
Nanging banjur sampeyan krungu soko.
Gerakan ing komplong sampah.
Sampeyan njupuk jangkah sampeyan.
Sampeyan pengin metu saka gang kanthi cepet.
Nanging sampeyan ndeleng soko.
Mripat abang. Mripat kucing abang sing mencorong.
Dheweke minangka mripat kucing gedhe tenan.
Sampeyan mlayu nanging kucing ngoyak sampeyan lan mlumpat.
Sampeyan goresan: siji, loro, telu.
Gores Kucing, Gores Kucing, Gores Kucing.

Reveal:

Sanalika juru dongeng rampung nyritakake salah sawijining crita saka ndhuwur, Korban kudu langsung ngadeg lan ngangkat klambi. Sanajan ora ngrasakake kedadeyan kasebut, saiki bakal ana telung tandha abang abang dawa ing sisih mburi!

Nalika ora ana alesan sing pasti kenapa tandha kasebut bakal katon ing sisih mburi, teori internet akeh. Sing kasunyatane sing luwih kuwat negesake manawa mung tandha yen ora ana ing jubin, dene sing cenderung menehi saran yen ritual cilik kasebut ngundang setan sing nyerang Korban.

Apa wae, iki game sing paling apik, apa ora? Ayo ngerti teori sampeyan dhewe ing komentar!

Nggolek Game Paranormal liyane? Mriksa metu Lawang abang, lawang kuning!

Wong lanang ing Saluran YouTube katon surem main game. Priksa asile ing ngisor iki!