Home Warta Hiburan Ngeri Dolanan Paranormal: Ritual Tiga Raja

Dolanan Paranormal: Ritual Tiga Raja

by Waylon Yordania
19,243 views
Ritual Tiga Raja

Sugeng rawuh malih kanthi entri anyar ing Paranormal Games ing iHorror. Dina iki kita duwe sesuatu sing luwih jahat tinimbang Game Ngeruk Kucing or Lawang abang, lawang kuning. Iku disebut Ritual Tiga Raja, lan game kasebut yaiku aturan sing kudu sampeyan lakoni.

Sejatine, aku ora seneng nate nyebut game kasebut. Pancen iku minangka ritual kaya jenenge. Kaya umume game kaya iki, mula asale paling keren. Sebutan wiwitan sing bisa ditemokake yaiku Situs web CreepyPasta lan Reddit.

Minangka cathetan, iki ora ana gandhengane karo ritual voodoo kanthi jeneng sing padha. Iki minangka kekuwatan sing beda-beda, sanajan sawetara pasokan sing bakal sampeyan gunakake ing "game" maneh nuduhake sipat sing luwih ritual.

Persediaan, Aturan, lan Peringatan kanggo Dolanan Ritual Tiga Raja

Perlengkapan:

Dhaptar iki dawa lan melu lan sampeyan butuh kabeh bagean supaya bisa diputer. ORA NINGGAL KANGGO.

  1. Kamar sing sepi gedhe, luwih becik tanpa windows. Yen sampeyan kudu nggunakake kamar kanthi windows, nutupi supaya ora ana cahya saka njaba sing mlebu kamar. Kamar uga kudu duwe lawang sing bakal ditutup lan dipasang kanthi aman.
  2. Lilin. Luwih becik lilin pilar sing kuwat ora bakal kobong utawa kobong kanthi cepet
  3. Korek. Sampeyan kudu nyuda lilin, mesthi
  4. Segelas banyu lan cangkir utawa cangkir sing resik
  5. Kipas listrik
  6. Rong cermin gedhe
  7. Jam weker
  8. Kursi telu
  9. Ponsel sing wis kebak
  10. Mitra sing dipercaya bisa ngetrapake aturan lan njupuk game kanthi serius
  11. Obyek cilik sing duwe nilai sentimental utawa emosional kanggo sampeyan

Nggawe game:

Jam 11 bengi, sampeyan kudu miwiti siyap-siyap kanggo Ritual Tiga Raja.

Ing kamar sing dipilih, pilih kursi sing madhep ing sisih Lor. Iki Arasy sampeyan. Selehake kursi liyane liyane ing loro-lorone Dhampar sing madhep. Kursi-kursi iki duweke Ratu lan Wong Bodho lan kudune udakara lengen adoh saka dhampar.

Cermin siji ing kursi Ratu lan siji ing wong gemblung, maneh madhep menyang dhampar. Lungguh ing Dhampar, sampeyan kudu bisa ndeleng bayangan sampeyan ing pinggiran sesanti tanpa kudu nguripake lan ndeleng.

Lebokake ember lan cangkir utawa cangkir sing sampeyan pilih ing ngarep Tahta sing meh ora bisa digayuh. Sampeyan pengin supaya cukup cedhak yen sampeyan butuh, nanging ora cedhak supaya sampeyan bisa ngatasi.

Selehake kipas ing mburine Dhampar banjur uripake, nanging ora ing ndhuwur. Sedheng utawa Low kudu cukup kanggo tujuan ritual kasebut.

Pateni lampu lan tinggalake kamar kanthi priksa manawa lawange isih mbukak terus menyang kamar sampeyan.

Selehake ponsel, lilin, lan korek sampeyan cedhak amben supaya sampeyan bisa nyedhaki kanthi gampang tanpa kudu mburu. Kanggo mesthekake yen telpon wis diisi lengkap, aku mung kari ing pangisi daya. Setel jam alarm jam 3:30 esuk.

Jupuk obyek sing dipilih lan turu. Wayahe turu kanggo nyiapake apa sing bakal kedadeyan.

Nindakake Ritual Tiga Raja

Nalika jam weker mateni jam 3:30 esuk, metu saka kasur, lampune lilin, lan jupuk telpon sampeyan. Tindakake obyek sentimental karo sampeyan kapan wae.

sampeyan kudu telung menit kanggo bali menyang kamar sing wis disiapake.

Nalika mlebu kamar, tutup lawang ing mburine. Mitra sing sampeyan pilih ing ritual iki kudu ngenteni ing njaba ruangan lan bisa sepi sabisa.

Nglindhungi nyala lilin, lenggah ing dhampar. Awak sampeyan kudu ngalangi angin saka kipas ing buri sampeyan lan aja nganti ngobong lilin. Gagasan ing kene yaiku, yen sampeyan mudhun ing sisih nalika sampeyan ing kamar, semangat lilin bakal diunekake dening penggemar sing mungkasi ritual kasebut.

ORA, ATAS APA APA, KANGGO KANGGO CILIK ING SISI KANGGO !! Kajaba iku, coba aja nganti langsung nyawang lilin.

Yen sampeyan wis mlebu ing Takhta sampeyan jam 3:33 lan kabeh wis sesuai karo rencana, saiki sampeyan bisa miwiti bagean aktif saka ritual kasebut kanthi takon kanthi banter. Sampeyan bisa uga butuh wektu, nanging maneh, yen sampeyan nindakake kabeh kanthi bener, sampeyan bakal bakal gabung karo Raja-raja sing bakal mangsuli pitakon sampeyan.

Dilaporake, sampeyan sejatine bakal ngrungokake swarane, nanging elinga, ora preduli kaget utawa kepenak, aja nuli ndeleng kaca.

Elingi serius iki. Iki dudu wayahe takon pitakon bodho – preduli saka apa sing dirungokake sadurunge, ya pancen ana. Sampeyan duwe sakjam karo Raja kanggo takon apa sing sampeyan karepake. Siap-siyap kanggo jawaban sing sampeyan ora seneng, lan siyap kanggo pitakon minangka wangsulan pitakon sampeyan.

Pungkasan, aja nganti lilin mati nalika sesi sampeyan.

Jam 4:34 esuk, kancamu ing sakiwa tengen lawang kudu nelpon yen game wis rampung. Yen sampeyan ora nanggapi, coba coba telpon telpon sampeyan. Yen, lan mung yen, ora ana salah sawijining cara iki sing bisa narik kawigaten, mula kudu mlebu kamar kanggo nyoba lan ngilangi sampeyan metu saka ritual kasebut kanthi nyebut jeneng sampeyan, nanging mesthine sampeyan ora kena ing kahanan apa wae. Lan pungkasane, yen ora bisa, dheweke kudu nggunakake mug kanggo uncalan banyu ing ember ing rai.

Yen sampeyan lagi ing kahanan semi-sadhar lan saiki wayahe bali, fokusake barang pribadi sing sampeyan gawa banjur wenehake supaya bali menyang kahanan sing tangi. Sampeyan bisa uga konyol kanggo sampeyan, nanging yen sampeyan wis setya karo ritual, nganti saiki, mula ora ana imajinasi sing gedhe.

Sawise sampeyan ngerti yen wayahe ritual wis siyap, sampeyan kudu ngadeg, jotosan lilin lan ninggalake ruangan kanggo menehi tandha yen ditutup.

Warnings:

Yen ora tangi jam 3:30 esuk, aja nerusake.

Yen bali menyang kamar sing disiapake lan golek lawang wis ditutup, aja terus lan omah ora nggawa wong liya. Aja bali sadurunge jam 6:00 esuk.

Yen kipas dipateni utawa ora bisa digunakake maneh, aja terus lan omah ora nggawa kabeh wong. Aja bali sadurunge jam 6:00 esuk.

Aja nganti lilin sampeyan dipateni sadurunge ritual rampung.

Maneh, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, aja nganti langsung ndeleng rong kaca kasebut. Ditulis manawa apa sing sampeyan tingali ing kana bisa narik kesadharan sampeyan lan sampeyan bakal kepepet karo Raja-Raja.

Aja ninggalake Arasy sadurunge 4:34.

Aja nindakake ritual iki kanthi nyenengake utawa ora sopan. Sampeyan ora bakal mungkasi kanthi becik kanggo sampeyan utawa mitra ritual.

Tingkat Risiko:

Saka kabeh game sing saiki wis dibahas ing seri iki, iki paling angel amarga kalebu unsur ritual lan pemanggilan roh. Unsur-unsur tartamtu kasebut, sampeyan uga tetep nganggo lilin sing dinyalakan sajrone sakjam supaya bisa uga ana kobongan.

Priksa manawa iki prekara sing pancene pengin ditindakake sadurunge nindakake Ritual Tiga Raja.